RİZE VALİ V. SARI VE ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, ÇAY SOKAĞI PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Rize Vali V. Gül­ha­ni Ozan Sarı, Çay İşlet­me­le­ri (ÇAY­KUR) Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 12.08.2023 09:51:00 0
RİZE VALİ V. SARI VE ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, ÇAY SOKAĞI PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

 Rize Vali V. Sarı ve Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Alim, 6 Şubat 2023 ta­ri­hi Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li dep­rem­ler­den en çok et­ki­le­nen yer­ler­den olan Ga­zi­an­tep'in Nur­da­ğı il­çe­sin­de mey­da­na gelen 7,7 ve 7,6 bü­yük­lü­ğün­de­ki dep­rem­ler­de Nur­da­ğı il­çe­si büyük öl­çü­de enkaz yı­ğı­nı­na dön­müş­tü. Dep­re­min ar­dın­dan, Rize Va­li­li­ği­nin hi­ma­ye­le­rin­de ve Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü­nün ko­or­di­ne­sin­de ger­çek­leş­tir­me­ye devam edi­len proje kap­sa­mın­da, 2023 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı se­zo­nu bo­yun­ca çay müs­tah­sil­le­ri­nin ve ha­yır­se­ver va­tan­daş­la­rın ya­pa­ca­ğı ba­ğış­lar ile dep­rem böl­ge­sin­de, “ÇAY SO­KA­ĞI PRO­JESİ ”adı al­tın­da, Fi­liz­le­nen Çay­lar “YUVA OLSUN” Çay di­ya­rın­dan dep­rem böl­ge­si­ne sevgi elini uza­ta­lım pro­je­si­ni gö­rüş­tü­ler.
Genel Müdür Yusuf Ziya Alim ve Yar­dım­cı­sı Zeki Ka­ra­oğ­lu ile bir süre soh­bet eden, Rize Vali V. Gül­ha­ni Ozan Sarı, “Ga­zi­an­tep ili­miz Nur­da­ğı il­çe­sin­de ya­pıl­ma­sı plan­la­nan, Çay So­ka­ğı pro­je­si ile il­gi­li fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lun­duk. Pro­je­miz sağ­lık­lı ve güçlü bir şe­kil­de yü­rü­mek­te­dir. Çay­kur Genel Mü­dü­rü sn. Alim’e ve tüm ÇAY­KUR aile­si­ne, yaş çay üre­ti­ci­le­ri­mi­ze des­tek­le­rin­den ve Genel Mü­dü­rü­mü­ze sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği için de, Rize Va­li­li­ği­miz ve şah­sım ola­rak te­şek­kür­le­ri­mi su­nu­yo­rum. ” dedi.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °