RİZE VALİSİ BAYDAŞ'TAN, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'E ZİYARET

Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü­ne (ÇAY­KUR) iade-i zi­ya­ret­te bu­lun­du.

Yerel Haberler 20.09.2023 11:45:00 0
RİZE VALİSİ BAYDAŞ

 Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü­ne (ÇAY­KUR) iade-i zi­ya­ret­te bu­lun­du. Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim ve Yar­dım­cı­la­rı ta­ra­fın­dan kar­şı­la­nan Vali Bay­daş, “Daha önce Gü­ney­su Kay­ma­kam­lı­ğı gö­re­vim ne­de­niy­le ili­mi­zin ve D. Ka­ra­de­niz böl­ge­mi­zin en önem­li tarım ürünü ça­yı­mız hak­kın­da, o yıl­lar­dan bu güne geniş bil­gi­ye sa­hi­bim­dir. ÇAYKU, Doğu Ka­ra­de­niz böl­ge­sin­de, Rize, Trab­zon, Art­vin, Gi­re­sun il­le­ri­miz­de on­lar­ca iş­let­me­siy­le ve bin­ler­ce ça­lı­şa­nıy­la ül­ke­mi­zin ve böl­ge­mi­zin eko­no­mik lo­ko­mo­ti­fi­dir ” dedi.
 Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’e ne­za­ket zi­ya­re­tin­de bri­fing alan, Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, “Ül­ke­mi­zin st­ra­te­jik ürünü ve çok önem­li mar­ka­sı olan çayın ve Türk çay sek­tö­rü­nün güçlü ve öncü ku­ru­lu­şu ola­rak Çay­kur’a ve Genel Mü­dü­rü Alim’e ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar. ” di­le­di.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim; “ Te­şek­kü­lü­mü­ze yap­mış ol­du­ğu­nuz bu nazik zi­ya­re­ti­niz­den ve ça­yı­mı­zın, dünü, bu­gü­nü nok­ta­sın­da­ki kar­şı­lık­lı bilgi pay­la­şı­mın­dan do­la­yı, şah­sım, yö­ne­ti­mim, üre­ti­ci­le­ri­miz, ça­lı­şan­la­rı­mız adına te­şek­kür edi­yo­rum. ”dedi.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °