RİZE VALİSİ ÇEBER, KURBAN VEKALETİNİ TÜRKİYE DİYANET VAKFINA VERDİ

2023 Yılı ve­ka­let­le kur­ban or­ga­ni­zas­yo­nu­na des­tek ar­ta­rak devam edi­yor.

Yerel Haberler 15.06.2023 09:22:00 0
RİZE VALİSİ ÇEBER, KURBAN VEKALETİNİ TÜRKİYE DİYANET VAKFINA VERDİ

 Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ve Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı (TDV) ta­ra­fın­dan "Kur­ba­nı­nı Pay­laş, Kar­de­şin­le Ya­kın­laş" slo­ga­nıy­la baş­la­tı­lan 2023 Yılı ve­ka­let­le kur­ban or­ga­ni­zas­yo­nu­na des­tek ar­ta­rak devam edi­yor.
 Rize Va­li­si Kemal Çeber, Ön­ce­ki yıl­lar­da ol­du­ğu gibi bu yılda kur­ban ve­ka­le­ti­ni Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Rize Şu­be­si’ne ve­re­rek kur­ba­nı­nı ba­ğış­la­dı.
Vali Çeber’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden İl Müf­tü­sü ve Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Rize Şube Baş­ka­nı Naci Çak­mak­çı, Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı ta­ra­fın­dan "Kur­ba­nı­nı Pay­laş, Kar­de­şin­le Ya­kın­laş" slo­ga­nıy­la sür­dü­rü­len ve­ka­let­le kur­ban or­ga­ni­zas­yo­nu­nun yurt içi ve yurt dışı fa­ali­yet­le­ri hak­kın­da bilgi ve­re­rek, ya­şa­nan asrın fe­la­ke­ti se­be­biy­le bu yıl yurt içi kur­ban ba­ğış­la­rın­da dep­rem böl­ge­si­ne ön­ce­lik ve­ri­le­ce­ği bil­gi­si­ni verdi.
Vali ÇEBER, “İşini iyi yapan şef­faf ku­rum­la­rı­mız­dan biri olan Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı, yurt için­de ve yurt dı­şın­da yap­tı­ğı ayni ve nakdi yar­dım­lar­la her zaman ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­nin yü­zü­nü gül­dü­rü­yor. Ve­kâ­let­le kur­ban or­ga­ni­zas­yo­nun­da da her yıl titiz bir ça­lış­ma ile muh­taç in­san­la­ra bay­ram se­vin­ci ya­şa­tı­yor.
Bu an­lam­da yap­tı­ğı ça­lış­ma­lar­dan ötürü Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı’nı ve Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı’nı teb­rik edi­yor, biz­le­ri de hayra sevk et­ti­ği için ay­rı­ca te­şek­kür edi­yo­rum.
Bu ve­si­le ile bu yıl da kur­ba­nı­mı dep­rem böl­ge­si ön­ce­li­ği ile baş­la­tı­lan yurt içi ve­ka­let­le kur­ban kesim prog­ra­mı kap­sa­mın­da Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı’na ba­ğış­lı­yor, bu an­lam­lı or­ga­ni­zas­yo­na hal­kı­mı­zın il­gi­si­ni bek­li­yo­ruz" dedi.
Rize Va­li­si Çeber’in kur­ban ve­kâ­le­ti­ni Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı adına kabul eden Müftü Çak­mak­çı, Vali Çeber’e te­şek­kür etti.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °