Tarih: 12.12.2023 09:25

RİZE VALİSİ İSTANBUL'DA PAZARLILARLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

 İstan­bul’daki Rize Gün­le­ri kap­sa­mın­da, Pa­zar­da ve İstan­bul’da ya­şa­yan Pa­zar­lı da­vet­li­le­rin ol­du­ğu bir kay­naş­ma ye­me­ği dü­zen­len­di. Ka­dı­köy’de bu­lu­nan Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği’nde dü­zen­le­nen prog­ra­ma Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş da ka­tıl­dı. Vali Bay­daş, sıcak bir or­tam­da kar­şı­lan­dı. Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Pazar Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Akın, Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar, Pa­zars­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Hü­se­yin Yan­gın, MEF Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Mu­ham­med Şahin, Hem­şin Der­ne­ği Baş­ka­nı Hızır Can­sız ve çok sa­yı­da Pa­zar­lı iş adamı ve bü­rok­rat da hazır bu­lun­du. Vali Bay­daş, Pazar’ın so­run­la­rı ve il­çe­ye ya­pı­la­cak ya­tı­rım­lar üze­ri­ne ka­tı­lım­cı­la­rın gö­rüş­le­ri­ni aldı ve Pa­zar­lı­lar­la bir­lik­te ol­mak­tan duy­du­ğu mut­lu­lu­ğu dile ge­tir­di.
KO­NU­MUZ PAZAR
Zi­ya­ret­te Vali Baş­daş’ı kar­şı­la­yan Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar, bir yan­gın son­ra­sı res­to­re edi­len der­ne­ğin mer­ke­zi Na­bi­za­de Ko­na­ğı­nı gez­dir­di. Der­ne­ğin fa­ali­yet­le­ri hak­kın­da bilgi verdi. Top­lan­tı­nın so­nun­da zi­ya­ret anı­sı­na Vali Bay­daş ve Kay­ma­kam Mus­ta­fa Akın’a he­di­ye tak­dim edil­di. Prog­ra­mın ka­pa­nı­şı bah­çe­de ya­kı­lan dev ate­şin et­ra­fın­da tulum ve ke­men­çe eş­li­ğin­de oy­na­nan ho­ron­lar­la ya­pıl­dı. Böl­ge­nin ta­nın­mış sa­nat­çı­la­rı Zeki Uçkan ve Gök­han Alp­te­kin’in söy­le­di­ği tür­kü­le­re ka­tı­lım­cı­lar da eşlik etti. Zi­ya­ret ön­ce­si Pa­zars­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Hü­se­yin Yan­gın, MEF Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Mu­ham­med Şahin’e Sev­da­mın Ro­ta­sı Pazar ki­ta­bı­nı ve ken­di­si adına ha­zır­lan­mış Pa­zars­por for­ma­sı he­di­ye etti.
ATAR: HER ŞEY PAZAR İÇİN
Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş ve Pazar Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Akın’ı ağır­la­mak­tan duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar: “Pazar için pro­je­ler üre­ti­yor, ça­lış­ma­lar ya­pı­yo­ruz. Bütün bun­la­rı ya­par­ken ili­mi­zin ve il­çe­mi­zin mülki amir­le­riy­le ve il­çe­mi­ze katkı sun­mak is­te­yen tüm ke­sim­ler­le is­ti­şa­re­mi­ze di­ya­log­la­rı­mı­za önem ve­ri­yo­ruz. Ken­di­le­ri­ne zi­ya­ret­le­ri için te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.
   Ha­ber-Fo­to: Fatih Sul­tan KAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —