RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER, 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI İLE İLGİLİ HAYIRLI OLSUN MESAJI YAYIMLADI

Rize Va­li­si Kemal ÇEBER me­sa­jın­da şu ifa­de­le­re yer verdi,

Güncel Haberler 15.09.2022 10:23:00 0
RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER, 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI İLE İLGİLİ HAYIRLI OLSUN MESAJI YAYIMLADI

    Sev­gi­li Öğ­ren­ci­le­rim, At­ma­ca­la­rım, De­ğer­li Öğ­ret­men­le­rim ve Kıy­met­li Ve­li­le­rim;
    Uzun bir ara­nın ar­dın­dan ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın okul­la­rı­na, ar­ka­daş­la­rı­na ve öğ­ret­men­le­ri­ne ka­vu­şa­ca­ğı yeni bir eği­tim ve öğ­re­tim dö­ne­mi­ne baş­lı­yor ol­ma­nın se­vinç ve he­ye­ca­nı­nı ya­şa­mak­ta­yız.
    Dünya hızla ge­li­şip dö­nü­şür­ken iyi ye­tiş­miş insan gücü ve bunu sağ­la­yan ka­li­te­li eği­tim ih­ti­ya­cı da daha bir önem ka­zan­mış­tır.
    Eği­tim ve öğ­re­tim­de­ki en önem­li he­de­fi­miz; ço­cuk­la­rı­mı­zı bi­lim­sel ve tek­no­lo­jik do­na­nım­la­rın ya­nın­da milli, ah­la­ki, ma­ne­vi ve kül­tü­rel de­ğer­ler­le be­zen­miş ola­rak ye­tiş­tir­mek­tir.
    Sev­gi­li at­ma­ca­la­rım; siz­ler bizim ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı, dev­le­ti­mi­zin, mil­le­ti­mi­zin ya­rın­la­rı­sı­nız… Okul­la­rı­nız­dan al­dı­ğı­nız eği­tim ve bilgi ışı­ğın­da ya­pa­ca­ğı­nız ça­lış­ma­lar­la ül­ke­mi­zi daha güzel ya­rın­la­ra ta­şı­ya­cak olan siz­ler­si­niz.
    Eği­tim ve öğ­re­tim ise sü­rek­li ola­rak ye­ni­len­me­yi, ge­liş­me­yi, de­ği­şi­me açık ol­ma­yı, ça­lış­ma­yı zo­run­lu kılan di­na­mik bir alan­dır ve hayat boyu devam et­mek­te­dir.
    Sev­gi­li öğ­ren­ci­le­rim; Siz­le­rin so­rum­lu­luk ala­bi­len, ana­liz ya­pa­bi­len, ar­ka­daş­la­rıy­la sevgi ve saygı te­me­li­ne da­ya­lı iliş­ki­ler ku­ra­bi­len sos­yal bi­rey­ler ola­rak ye­tiş­me­ni­zi ar­zu­lu­yo­ruz.
    Bu duygu ve dü­şün­ce­ler­le 2022-2023 Eği­tim-Öğ­re­tim Yılı’nda bütün öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze canım at­ma­ca­la­rı­ma ba­şa­rı­lar di­li­yor, başta siz olmak üzere öğ­ret­men­le­ri­mi­ze, eği­tim ca­mi­amı­za, ve­li­le­ri­mi­ze, ili­mi­ze ve ül­ke­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum dedi.
          

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °