RİZE VE KARADENİZ SANAT DERNEĞİ 10.YILINI KUTLADI

Kısa adı RİKAD olan, Rize ve Ka­ra­de­niz Kül­tür Sanat Der­ne­ği­nin 10'uncu ku­ru­luş yıl­dö­nü­mü An­ka­ra'da Kar­tal­lar Hol­ding'in ev sa­hip­li­ğin­de ya­pı­lan ye­mek­li top­lan­tı ile kut­lan­dı.

Güncel Haberler 29.12.2022 09:47:00 0
RİZE VE KARADENİZ SANAT DERNEĞİ 10.YILINI KUTLADI

 Baş­kent An­ka­ra’da 13 yıl­dır fa­ali­yet gös­te­ren Ka­ra­de­niz Türkü Top­lu­lu­ğu, 10 yıl önce ku­ru­lan RİKAD bün­ye­sin­de ça­lış­ma­la­rı­na devam eder­ken, Der­nek Baş­ka­nı Elmas Kutlu Şa­hin­baş, der­ne­ğin ku­ru­lu­şu, geçen 10 yıl­da­ki et­kin­lik­ler ve ge­lecek plan­la­rı ile il­gi­li bilgi verdi.
 Baş­kan Şa­hin­baş proh­ram hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Der­ne­ği­mi­zin 10'uncu yı­lı­nı ve yeni yılı tulum, müzik eş­li­ğin­de Kar­tal­lar Grup­ta ye­ni­len akşam ye­me­ğiy­le kut­la­dık.
Prog­ra­ma ev­sa­hip­li­ği yapan Sayın Hasan Kar­tal'a, An­ka­ra RİDEF Baş­ka­nı Sayın Mu­am­mer Bos­tan ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­ne, IMEF Baş­ka­nı Sayın Sü­ley­man Basa ‘ya, An­ka­ra Pa­zar­lı­lar Der­ne­ği Baş­kan Yar­dım­cı­sı Sayın Ali Rıza Par­lak'a, Eb­ru­li Yaşam Der­ne­ği Baş­ka­nı Sayın Hülya Cer­ra­hoğ­lu'na ve ka­tı­lan tüm dost­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz." dedi.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °