Rize Yeşilay, TBM eğitimlerine devam ediyor

Ye­şi­lay Rize Şu­be­si ta­ra­fın­dan "Tür­ki­ye Ba­ğım­lı­lık­la Mü­ca­de­le (TBM) far­kın­da­lık eği­tim­le­ri ger­çek­leş­ti­ri­li­yor.

Yerel Haberler 5.04.2023 11:57:00 0
Rize Yeşilay, TBM eğitimlerine devam ediyor

 Ba­ğım­lı­lık­lar­la mü­ca­de­le kap­sa­mın­da Ye­şi­lay Rize Şu­be­si TBM for­ma­tör­le­ri iş­bir­li­ği ile eği­tim ver­me­ye devam edi­yor.
 TBM far­kın­da­lık eği­tim­le­ri ili­miz­de ya­şa­yan çocuk ve genç­le­rin ba­ğım­lı­lık risk­le­rin­den uzak, daha gü­ven­li ve sağ­lık­lı bir hayat sür­dür­me­le­ri­ne kat­kı­da bu­lun­mak ama­cıy­la top­lu­mun ba­ğım­lı­lık tür­le­ri ile il­gi­li bi­linç dü­zey­le­ri­ni art­tır­ma­yı he­de­fi ile dü­zen­len­mek­te­dir.
 Ye­şi­lay Rize Şu­be­si, Tütün, Alkol, Madde ve Tek­no­lo­ji Ba­ğım­lı­lı­ğı alan­la­rın­da eği­tim ve­re­bi­len 4 For­ma­tör ve 3 gö­nül­lü kad­ro­suy­la talep eden kamu, özel kurum ve ku­ru­luş­la­ra yö­ne­lik far­kın­da­lık eği­tim­le­ri­ni sür­dü­rü­yor.
 Ye­şi­lay Rize Şube Baş­ka­nı Sel­çuk Be­şik­çi, “Ye­şi­lay, bir­bi­rin­den fark­lı pro­je­ler­le in­san­la­ra yar­dım­cı ol­ma­ya, ha­yat­la­rı­na do­kun­ma­ya ve kalp­ler­de yer edi­ni­yor.” dedi.
Be­şik­çi, “Bir ki­şi­nin bile far­kın­da­lı­ğa var­ma­sı biz­le­ri mutlu eder­ken, ke­le­bek et­ki­si ile bü­yü­yen bir hal alı­yor. Tür­ki­ye Ba­ğım­lı­lık­la Mü­ca­de­le Eği­tim Prog­ra­mı da bun­lar­dan sa­de­ce bir ta­ne­si. İli­miz­de­ki for­ma­tör ve gö­nül­lü eğit­men­le­ri­miz sa­ye­sin­de ver­di­ği­miz eği­tim­ler her geçen yıl daha da ar­ta­rak devam edi­yor. Ye­şi­lay Rize Şu­be­si ola­rak, ka­pı­mız her­ke­se açık” diye ko­nuş­tu.
                     

Ha­ber-Fo­to: Sel­çuk BEŞİKÇİ


Anahtar Kelimeler: Yeşilay eğitimlerine devam ediyor
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °