Rize Yeşilay yaz kur'an kurslarında!

Yaz kur’an kurslarında farkındalık bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Yerel Haberler 15.07.2024 09:39:00 0
Rize Yeşilay yaz kur

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte başlayan yaz kur’an kurslarında öğrencilere kur'an-ı kerim ve dini bilgilerin yanı sıra sosyal, kültürel faaliyetler ve sportif etkinlikler, spor eğitimleri, mutfak ve sanat atölyeleriyle yüzme dersleri verilecek.

 Yeşilay Rize Şubesi, dini eğitim görmek üzere yaz kur’an kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek Yeşilay tanıtımı ve bağımlılıklar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi ve gönüllüler, ziyaret ettiği kur’an kurslarında öğrencilere Yeşilay envanter ürünlerini hediye ederek, yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Yeşilay Şube Başkanı Beşikçi, ziyaretler sonucu öğrencilerin farkındalık bilincinin arttığını belirterek, şunları söyledi:

 “Yıl boyunca bağımlılıklarla mücadele noktasında mücadelemizi okullarda verdiğimiz eğitimlerle ve çeşitli faaliyetlerle aktif bir şekilde sürdürdük. Öğrenciler dönemin bitmesiyle birlikte dini eğitim almak üzere camilerimizde hocalarımızın öncülüğünde eğitim görmektedirler. Yeşilay Rize Şubesi olarak öğrencilerin yaz tatili boyunca da yanlarında olduğumuzu göstermek adına gönüllülerimizle saha da aktif olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerle öğrencilerin Yeşilay hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bağımlılıklarla mücadele yolunda bilinçlenmelerini hedeflemekteyiz. Vermiş olduğumuz mücadelede ilerleyen yıllarda bizlerin yerlerini alacak olan gençlerin göstermiş olduğu özveri doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır”.       

Haber-Foto: Yeşilay Basın


Anahtar Kelimeler: Yeşilay ' kurslarında!
Pazar 34.7 ° / 25.3 °
Pazartesi 34.5 ° / 24.8 °
Salı 36.2 ° / 25.8 °