Tarih: 13.11.2023 11:06

RİZE ZİRAAT ODALARINDAN, TZOB BAŞKANINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 Rize Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı ve be­ra­be­rin­de­ki Oda Baş­kan­la­rı (TZOB) Genel Baş­ka­nı Şemsi Bay­rak­ta­ra Sek­tö­rel bazlı so­run­lar için bilgi ve­ril­di;
Bu­da­ma ora­nı­nın 10/1 ora­nın­da uy­gu­lan­ma­sı ’Özel­lik­le, ‘Çift­çi­le­ri­mi­zin ihya kap­sa­mı­na alın­ma­sı, yaş çay des­tek kre­di­si­nin ve­ril­me­si, alan bazlı des­tek için ‘ÇKS’ ‘Çift­çi kayıt sis­te­mi’ mazot, gübre ve top­rak ana­li­zi des­tek­le­rin­den ya­rar­lan­mak için Çay­kur Ruh­sat­la­rı­nın Ba­kan­lık ta­ra­fın­dan kabul edil­me­si, Mu­afi­yet alıp tarım Bağ-Kur'unu ka­pa­tan çift­çi­le­ri­miz’inde EYT kap­sa­mı­na alın­ma­sı ko­nu­la­rın­da ko­nu­sun­da bilgi ve­re­rek, des­tek is­te­di.
Ko­nu­nun has­sa­si­ye­ti­ne vurgu yapan Rize Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Bün­ya­min ARS­LAN; Bu konu 204 bin üre­ti­ci­yi ya­kın­dan il­gi­len­di­ri­yor.
Özel­lik­le An­ka­ra zi­ya­re­ti­miz­de Rize Mil­let­ve­kil­le­ri­mi­ze ge­rek­li bil­gi­yi ve önem­li nok­ta­la­rı pay­laş­ma im­ka­nı bul­duk. Siz­le­rin ’de ko­nu­nun ta­kip­çi­si ol­du­ğu­nu­zu bi­li­yo­rum. Do­la­yı­sıy­la siz­le­rin fi­kir­le­ri ve ön gö­rü­le­ri biz­ler için önem arz et­mek­te­dir." şek­lin­de ko­nuş­tu.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —