RİZE ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİYE DESTEK

Rize Ziraat Odası tarafından çelikleme yöntemiyle fidan üretiminde bulunan Kalkandereli üretici Muhammet Yılmaz Kansızoğlu’na destek olmak için çalışmalar başlatıldı.

Yerel Haberler 4.09.2024 10:42:00 0
RİZE ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİYE DESTEK

     Kalkandere’de Muhammet Yilmaz Kansizoğlu’nun fidan üretim bahçesinde ziyarette bulunan Rize, Kalkandere ve İyidere Ziraat Odaları Başkanı yerli meyve fidanlarının üretimi ve yetiştirilmesi için destek olmak mecburiyetindeyiz dediler. Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan bahçeyi inceleme sırasında yaptığı açıklamada’’ Kalkandere Ormanlı köyünde Muhammet Yılmaz Kansızoğlu abimizin güzel bir emeğini gördük. Yerli meyve neslinin yok olmaması için çelikleme yöntemiyle fidan üretiminde bulunarak örnek bir çalışma yapıyor. Çelikleme yöntemiyle yerli üzüm likapa gibi birçok ürün yetiştirmiş maşallah bizde Ziraat Odası olarak gereken desteği kendisine vereceğiz umarız örnek teşkil eder insanlarımız bu şekilde üretip insanlığın hizmetine sunarız’’ dedi.

      Ormanlı köyündeki fidan üretim bahçesi ziyaretinde Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan ile birlikte İyidere Ziraat Odası Başkanı Recep Ali Çelik, Kalkandere Ziraat Odası Başkanı Niyazi Kabaoğlu, Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Yunus Öksüz ile birlikte ziyaret etti.

Haber-Foto: İSMET KÖSOĞLU


Anahtar Kelimeler: ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİYE DESTEK
Pazartesi 31.1 ° / 20.3 °
Salı 28.8 ° / 18.2 °
Çarşamba 30.2 ° / 19.9 °