"Rize'de 1. Parti Olacağız"

CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ,

Yerel Haberler 16.07.2022 11:21:00 0

    CHP İl Başkanlığında Kurban Bayramı için bir bayramlaşma töreni düzenledi.    CHP İl Baş­kan­lı­ğın­da Kur­ban Bay­ra­mı için bir bay­ram­laş­ma tö­re­ni dü­zen­le­di. Bay­ram­laş­ma tö­re­ni­ne CHP Rize İl Baş­ka­nı Sal­tuk Deniz, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Ne­ca­ti To­pa­loğ­lu, Kenan Bıyık, İl ve İlçe Kadın Kol­la­rı Baş­kan­la­rı, ilçe baş­kan­la­rı parti il ve mer­kez ilçe ör­gü­tü üye­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
    CHP İl Baş­kan­lı­ğın­da dü­zen­le­nen bay­ram­laş­ma bu­luş­ma­sın­da bir ko­nuş­ma yapan il baş­ka­nı Sal­tuk Deniz, ana mu­ha­le­fet­te son bay­ra­mı kut­la­dık­la­rı­nı söy­le­di. Baş­kan deniz açık­la­ma­sın­da, “İkti­da­ra ge­le­ce­ği­mi­zi bir­bi­ri­mi­ze müj­de­le­ye­lim. Ken­di­mi­zin inan­ma­dı­ğı bir şeyi baş­ka­sı­na inan­dır­ma şan­sı­mız yok.
    İlk önce ken­di­miz CHP’nin ya­pı­la­cak ilk se­çim­de ik­ti­da­ra ge­le­ce­ği­ne inan­ma­mız ge­re­kir. Biz CHP ola­rak ik­ti­da­ra ge­le­ce­ğiz. He­de­fi­miz se­çim­ler­de 1. Parti ol­mak­tır. El­bet­te ki Mil­let it­ti­fa­kıy­la ik­ti­da­ra ge­le­ce­ğiz. Onlar olsa da ol­ma­sa da he­de­fi­miz bel­li­dir” dedi.
    Baş­kan Deniz bu güne kadar yö­ne­tim ola­rak güzel ça­lış­ma­lar yap­tık­la­rı­nı söy­le­di. Deniz açık­la­ma­sın­da, “Rize’de si­ya­se­ti artık biz be­lir­li­yo­ruz. Her­kes CHP’ nin ça­lış­ma­la­rın­dan öv­güy­le bah­se­di­yor. Bu ça­lış­ma­la­ra ka­tı­lan tüm ar­ka­daş­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Bu bizim he­pi­mi­zin ortak ba­şa­rı­sı­dır. 23 Ha­zi­ran’ daki se­çim­ler­de ki ba­şa­rı­mız ortak ba­şa­rı ise ilk se­çim­de de he­pi­miz ça­lı­şa­rak CHP'yi bi­rin­ci parti yapma he­de­fi­miz ola­cak­tır” dedi.
          

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: "' . Parti Olacağız"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °