RİZE'DE ÇOCUKLAR “HACİVAT KARAGÖZ” LE SAHNE ALDI

Ge­le­nek­sel Kül­tü­rü­mü­zün or­ta­oyu­nu “Ka­ra­göz-Ha­ci­vat” oyunu ile dop­do­lu bir sa­lon­da İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ço­cuk­la­rı hem eğit­ti hem de do­ya­sı­ya eğ­len­dir­di.

Güncel Haberler 13.04.2023 11:09:00 0
RİZE

 Rize Be­le­di­ye­si Genç­lik mer­ke­zi ve bilgi evi Ra­ma­zan et­kin­lik­le­rin­de, Ge­le­nek­sel Kül­tü­rü­mü­zün or­ta­oyu­nu “Ka­ra­göz-Ha­ci­vat” oyunu ile dop­do­lu bir sa­lon­da İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ço­cuk­la­rı hem eğit­ti hem de do­ya­sı­ya eğ­len­dir­di.
 Türk kül­tü­rü­nün en köklü ge­le­nek­sel de­ğer­le­rin­den olan Ka­ra­göz ve Ha­ci­vat gölge oyunu, öğ­ren­ci­le­re Tra­fik ku­ral­la­rı ile il­gi­li ders verdi. Salon da gös­te­ri­yi öğ­ren­ci­ler il­giy­le iz­le­di. Ka­ra­göz ile Ha­ci­vat;ın esp­ri­le­riy­le gülüp eğ­le­nen­ler, gös­te­ri­yi çok be­ğen­dik­le­ri­ni söy­le­di. Öğ­ret­men­ler de öğ­ren­ci­le­ri ile bir­lik­te Ka­ra­göz ve Ha­ci­vat ile mutlu bir gün ge­çir­di­ler. Ke­yif­li prog­ram, günün anı­sı­na ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı­nın çe­kil­me­siy­le sona erdi.      

 

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
 Foto: Rize Be­le­di­ye­si Basın Bü­ro­su


Anahtar Kelimeler: ' ÇOCUKLAR “HACİVAT KARAGÖZ” SAHNE
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °