Rize'de “Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyonu” toplantısı gerçekleştirildi

Rize İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü Kamu Has­ta­ne­le­ri ko­or­di­nas­yo­nun­da “Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri İl De­ğer­len­dir­me Ko­mis­yo­nu” dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 14.06.2024 13:16:00 0
Rize

 Vali Yar­dım­cı­mız Sayın Hü­se­yin Aydın’ın baş­kan­lı­ğın­da Mü­dür­lü­ğü­müz­ce pay­daş ku­rum­la­rı­mız olan Rize Be­le­di­ye­si, Rize Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler İl Mü­dür­lü­ğü ve Rize Sos­yal Gü­ven­lik İl Mü­dür­lü­ğü ka­tı­lım­la­rı ile Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri İl De­ğer­len­dir­me Ko­mis­yo­nu top­lan­tı­sı ya­pıl­dı.
Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri İl Ko­or­di­na­tö­rü Uzm. Dr. Şeyma Gö­za­lan’ın ger­çek­leş­tir­di­ği su­num­da Rize’deki Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri­nin hiz­met kap­sa­mı, iş­le­yi­şi ve iyi uy­gu­la­ma ör­nek­le­ri, ya­pı­lan sos­yal hiz­met­ler, Sağ­lık­lı Yaş Alma Mer­kez­le­ri­nin (YAŞAM) ça­lış­ma­la­rı ve yeni pro­je­ler hak­kın­da bil­gi­len­dir­me­de bu­lu­nul­du.
Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri ili­miz­de 01.02.2010 ta­ri­hin­den iti­ba­ren hiz­met ka­li­te­si­ni ar­tı­ra­rak hiz­met su­nu­mu­na devam et­mek­te­dir.
Daha ön­ce­ki se­ne­ler­de im­za­la­nan pro­to­kol kap­sa­mın­da hiz­met en­teg­ras­yo­nun­da pay­daş ku­rum­la­rın rolü ve des­te­ği de gö­rü­şül­dü.
Evde Sağ­lık Hiz­met­le­ri­nin ka­li­te­li ve etkin yü­rü­tül­me­si, su­nu­lan hiz­met­le­rin çe­şit­li­li­ği­nin ar­tı­rıl­ma­sı, ve­ri­len hiz­met­le­rin ve­rim­li ve hızlı bir şe­kil­de su­nul­ma­sı ko­nu­sun­da pay­daş ku­rum­lar­la durum de­ğer­len­dir­me­si ya­pı­la­rak görüş ve öne­ri­ler­le top­lan­tı ta­mam­lan­dı.
   Ha­ber-Fo­to: Rize İ.S.M. Basın


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °