RİZE'DE "ZOR ZAMANLARDA GÜÇLÜ OLMAK” İSİMLİ KONFERANS'A KATILIM YOĞUN OLDU

Rize Be­le­di­ye­si Genç­lik Mer­ke­zi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ta­ra­fın­dan “Zor Za­man­lar­da Güçlü Olmak” ko­nu­lu kon­fe­rans dü­zen­len­di. Başta öğ­ren­ci­ler ve ba­yan­lar kon­fe­ran­sa yoğun ilgi gös­ter­di­ler.

Yerel Haberler 20.12.2023 09:05:00 0
RİZE

 Tür­ki­ye­nin ta­nın­mış Kli­nik Psi­ko­log-ya­zar­la­rın­dan Bey­han Budak’ın konuk ol­du­ğu kon­fe­ran­sa, Rize Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Kemal Genç ve çok sa­yı­da va­tan­daş ka­tıl­dı.
Kon­fe­rans­ta Kli­nik Psi­ko­log-ya­zar Bey­han Budak sa­lon­da bu­lu­nan va­tan­daş­la­ra, Psi­ko­lo­ji­nin bozuk ol­du­ğu­nu gös­te­ren işa­ret­ler, in­san­la­rı et­ki­le­mek için ses­siz­lik tek­nik­le­ri, Ezik gö­rün­me­ne neden olan iyi ni­yet­li dav­ra­nış­lar, ruh sağ­lı­ğı gibi bir çok ko­nu­da bil­gi­ler ak­tar­dı.
İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ger­çek­le­şen, Ri­be­gem ta­ra­fın­dan aile­le­ri ve öğ­ren­ci­le­ri bil­gi­len­di­ren fay­da­lı ve zen­gin içe­rik­li kon­fe­rans­la­rın be­lir­le­nen prog­ram da­hi­lin­de dü­zen­len­me­ye devam ede­ce­ği bil­di­ril­di.
          Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
          Foto: Rize Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °