RİZELİ AV.REMZİ KAZMAZ MUĞLADAN ADAY ADAYI

Bod­rum’daki parti bi­na­sı önün­de aday aday­lı­ğı açık­la­ma­sı­ yapıldı.

Güncel Haberler 22.03.2023 10:28:00 0
RİZELİ AV.REMZİ KAZMAZ MUĞLADAN ADAY ADAYI

  CHP'den Muğla Mil­let­ve­kil­li­ği için aday adayı olan Tür­ki­ye Ta­nı­tım Araş­tır­ma De­mok­ra­si ve Laik Olu­şum Vakfı(TÜLOV) Bod­rum Şube Baş­ka­nı çev­re­ci Av. Remzi Kaz­maz, Bod­rum’daki parti bi­na­sı önün­de aday aday­lı­ğı açık­la­ma­sı­nı yaptı.
 Açık­la­ma­ya Bod­rum Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Aras, CHP İlçe Baş­ka­nı Başar Bı­yık­lı, TÜLOV Genel Baş­ka­nı Nu­ret­tin Demir, Be­le­di­ye Mec­lis üye­le­ri ve çok sa­yı­da par­ti­li ka­tıl­dı. Saygı du­ru­şu ve İstik­lal Marşı son­ra­sı bir ko­nuş­ma yapan İlçe Baş­ka­nı Başar Bı­yık­lı “İkti­dar­da olan­la­rın, hızlı karar ala­rak kal­kı­na­ca­ğız söy­lem­le­ri ile kur­duk­la­rı tek adam re­ji­mi, bugün her alan­da göçük al­tın­da kal­mış­tır. Tek adam re­ji­min­den do­la­yı top­lu­mun tüm ke­sim­le­ri­nin ya­şa­dı­ğı olum­suz­luk­la­rı çok iyi bi­li­yo­ruz. İnan­cı­nı yi­ti­ren, ge­lecek kay­gı­sı ile ya­şa­yan mil­yon­la­ra ses­len­mek is­ti­yo­rum, umu­du­nu­zu yi­tir­me­yin. İnan­cı­nı­zı yük­sek tutun. Hep bir­lik­te gece gün­düz ça­lı­şa­rak tüm çü­rü­müş­lük­le­ri or­ta­dan kal­dı­ra­ca­ğız.” Muğla Mil­let­ve­kil­li­ği için aday adayı olan Ri­ze­li Çev­re­ci Avu­kat Remzi Kaz­maz, kür­sü­ye eşi Av. Esra Kaz­maz ile bir­lik­te geldi. Kaz­maz, söz­le­ri­ne şöyle baş­la­dı “Bugün 18 Mart. Bu ül­ke­yi ka­nıy­la ku­ran­la­rı rah­met­le anar­ken on­la­rı bu ülke için dök­tük­le­ri kanı, canı asla unut­ma­dan o Ku­va-yı Mil­li­ye ru­huy­la be­ra­ber bugün bu­ra­dan size ses­le­ni­yo­rum. O Ku­va-yı Mil­li­ye ruhu ki bunu bir kez daha dep­rem­de gös­ter­di. Da­ya­nış­ma ruhu tıpkı 18 Mart’ta Ça­nak­ka­le’de ol­du­ğu gi­biy­di. İster aday ola­yım, ister aday adayı ola­rak def­te­ri­mi ka­pa­ta­yım, ina­nın ki İlçe Baş­ka­nı ve eki­biy­le ve diğer aday aday­la­rıy­la omuz omuza, kol kola, bir­lik­te yü­rü­ye­ce­ğiz. Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­li­le­re, yol­daş­la­rı­ma, yol ar­ka­daş­la­rı­ma, Ata­türk­çü­le­re bu ya­kı­şır. Çünkü belki bu gö­re­bi­le­ce­ği­miz son se­çim­dir. O son se­çim­de Ça­nak­ka­le’deki Ku­va-yı Mil­li­ye ru­hu­nu bu so­kak­lar­da, Bod­rum’da, il­çe­ler­de ve Muğla’da, her yerde biz es­ti­re­ce­ğiz. O inanç­la yola çı­ka­ca­ğız. 55 gü­nü­müz var. 15 Mayıs ak­şa­mı, ik­ti­dar şar­kı­la­rı­nı hep bir­lik­te söy­le­ye­bil­mek ama­cıy­la, sokak, san­dık san­dık gez­me­li­yiz’’.
Yarım asır­dır de­mok­ra­si ve hukuk mü­ca­de­le­si ver­di­ği­ni söy­le­yen Kaz­maz, “Mey­dan­lar­da, so­kak­lar­da, san­dık baş­la­rın­da gece gün­düz nöbet tut­tu­ğum bu par­ti­nin mut­la­ka ik­ti­da­ra gel­me­si için bize oy ver­me­yen, bu­gü­ne kadar bi­zim­le mu­ha­tap ol­ma­yan veya ba­zı­la­rı gibi küs olan, dar­gın olan­lar­dan bi­ri­nin elin­den tutup san­dı­ğa ge­tir­mek bu­ra­da bu­lu­nan­la­rın boy­nu­nun borcu olsun. Başka türlü se­çi­mi ala­ma­yız. Elin­den tu­ta­ca­ğız, nokta ça­lış­ma­sı de­di­ği­miz bu ça­lış­ma­yı ya­pa­ca­ğız. Karşı ta­ra­fa oy ver­miş bir ki­şi­yi san­dı­ğa ge­tir­di­ği­miz anda gö­re­vi­mi­zi yap­mış sa­yı­lı­yo­ruz” dedi.


                       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: RİZELİ .REMZİ KAZMAZ MUĞLADAN ADAYI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °