RİZELİ ESNAF BARBAR İSRAİL'E TEPKİSİNİ İŞ YERİNE PANKART ASARAK LANETLEDİ

RİZELİ ESNAF BARBAR İSRAİL

Terör Dev­le­ti İsrail’in ay­lar­dı Gazze’ye yap­mış ol­du­ğu kat­li­am­la­ra Tür­ki­ye’nin dört bir­ya­nın­da pro­tes­to ve la­net­le­me­ler devam edi­yor.

     Terör Dev­le­ti İsrail’in ay­lar­dı Gazze’ye yap­mış ol­du­ğu kat­li­am­la­ra Tür­ki­ye’nin dört bir­ya­nın­da pro­tes­to ve la­net­le­me­ler devam edi­yor. 40 güne yak­la­şan masum in­san­la­rın üze­ri­ne, geçe gün­düz bomba yağ­dı­ra­rak soy­kı­rım yapan katil İsrail kat­li­am­la­rı­na Tür­ki­ye’nin her ye­rin­de tepki ve la­net­le­me­ler ar­ta­rak devam edi­yor. Rize’de her gün yüz­ler­ce masum ço­cu­ğu kat­le­den İsrail’e Ri­ze­li iş in­sa­nı Yıl­maz ÇELİK, iş ye­ri­ne asmış ol­du­ğu bir pan­kart­la büyük tepki gös­ter­di.
Va­tan­daş­lar bu dav­ra­nı­şı ne­de­niy­le iş in­sa­nı Yıl­maz Çelik’i teb­rik edi­yor­lar.
Yıl­maz ÇELİK, “ Bütün dün­ya­nın önün­de gü­nah­sız ço­cuk­la­rı, ka­dın­la­rı ve yaş­lı­la­rı ve tüm si­vil­le­ri, has­ta­ne­ler­de te­da­vi gö­ren­le­ri kat­let­me­ye devam edi­yor.
Bütün dünya sey­re­di­yor.
Bir­le­şik Mil­let­le­rin bu nok­ta­da hiç bir et­kin­li­ği ol­ma­mak­ta­dır.
Bu kat­lı­ma, bu bar­bar­ca iş­ga­le başta, ABD ve Av­ru­pa ül­ke­le­ri­nin bir­ço­ğu ses­siz ka­la­rak ortak ol­muş­lar­dır.
Bu zalim dev­let­ler katil İsrail’i dur­dur­mak için biç bir şey yap­ma­dık­la­rı­na ba­kın­ca, demek ki bu olay haçlı, hilal me­se­le­si­dir.
Ben ve aile bi­rey­le­rim ola­rak taşan sab­rı­mı­zı bu pan­kart­la dile ge­tir­miş olduk.
Maddi ve ma­ne­vi bütün des­tek ve du­ala­rı­mız Fi­lis­tin’li, Gazze’li di­re­niş­çi kar­deş­le­ri­miz­le bir­lik­te­dir.” dedi.
     Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI