Tarih: 09.03.2022 09:32

Rizeli Kadınlar 8 Martı Başkentte Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Der­nek­le­ri Fe­de­ras­yo­nu Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ni­lü­fer İpek ve ekibi 8 Mart Dünya Ka­dın­lar Günü et­kin­lik­le­ri kap­sa­mın­da An­ka­ra’da ya­şa­yan si­ya­set­çi, bü­rok­rat ve iş in­sa­nı Ri­ze­li ka­dın­lar­la Hakim Evin­de bi­ra­ra­ya geldi. An­ka­ra Hakim Evin­de ya­pı­lan kut­la­ma ye­me­ği­ne Rize ve Ka­ra­de­niz Kül­tür Sanat Der­ne­ği Baş­ka­nı Elmas Kutlu ve RİDEF Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Emine Tülay Sü­lün­gür de ka­tıl­dı.
    Rize Der­nek­le­ri Fe­de­ras­yo­nu Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ni­lü­fer İpek yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da tüm ka­dın­la­rın Ka­dın­lar Gü­nü­nü kut­la­yıp, An­ka­ra’da ya­şa­yan Ri­ze­li ka­dın­la­rı Fe­de­ras­yon ça­tı­sın­da­ki Kadın Kol­la­rı­nın fa­ali­yet­le­rin­de gö­nül­lü ola­rak görev al­ma­ya ça­ğır­dı.
    İpek, “Ri­ze­li ka­dın­lar ola­rak fi­kir­le­ri­mi­zi, ye­te­nek­le­ri­mi­zi ve ener­ji­mi­zi bir­leş­ti­rir­sek mem­le­ke­ti­miz Rize, ya­şa­dı­ğı­mız doy­du­ğu­muz şehir An­ka­ra ve Ri­ze­li­ler için çok fay­da­lı hiz­met­ler üre­te­ce­ği­mi­ze emi­nim.” dedi.
 

Ha­ber-Fo­to: Deniz VARLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —