RİZELİLER “ÇAYDALI” İLE SUCUKLU MANGAL SEFASI YAPTI

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Ko­ca­eli De­rin­ce Be­le­di­ye Baş­ka­nı Zeki Aygün ile Be­le­di­ye Genç­lik Mer­ke­zi Por­ta­kal­lık ma­hal­le­si sos­yal te­sis­le­rin­de ger­çek­leşti.

Yerel Haberler 3.05.2023 09:48:00 0
RİZELİLER “ÇAYDALI” İLE SUCUKLU MANGAL SEFASI YAPTI

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Ko­ca­eli De­rin­ce Be­le­di­ye Baş­ka­nı Zeki Aygün ile Be­le­di­ye Genç­lik Mer­ke­zi ve Bilgi evi­nin dü­zen­le­miş ol­du­ğu Por­ta­kal­lık ma­hal­le­si sos­yal te­sis­le­rin­de ger­çek­leş­ti­ri­len “Genç­lik Şö­le­ni ”ne ka­tıl­dı.

Müzik per­for­mans­la­rı ya­rış­ma­lar ve oyun­la­rın dü­zen­len­di­ği şölen saat 16.00”da baş­la­dı. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Şölen ala­nı­nı ge­ze­rek genç­ler ve Aile­le­ri ile bol bol soh­bet edip günün anı­sı­na fo­toğ­raf çek­tir­di. Şö­le­ne iler­le­yen sa­at­ler­de AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Aday­la­rı Mu­ham­med Avcı ve Yıl­maz Kat­mer de ka­tıl­dı. Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin, şö­len­de Kal­kan­de­re Or­ga­ni­ze Sa­na­yi böl­ge­sin­de Çay çö­pün­den üret­ti­ği­miz “Çay­da­lı” isim­li Man­gal kö­mü­rü­nü De­rin­ce Be­le­di­ye Baş­ka­nı Zeki Aygün’le pay­la­şa­rak bilgi verdi. Baş­kan Metin, “Yap­mış ol­duk­la­rı proje sa­ye­sin­de yıl­lar­dır atıl du­rum­da olan çay çö­pü­nü iş­le­ye­rek hem eko­no­mi­ye hem de be­le­di­ye­mi­ze ciddi ka­zanç­lar sağ­la­dık­la­rı­nı” ifade etti. Ol­duk­ça yoğun ka­tı­lı­mın ol­du­ğu şölen sucuk ız­ga­ra par­ti­si ve genç­le­rin do­ya­sı­ya eğ­len­ce­si ile devam etti.
      Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
      Foto: Rize Be­le­di­ye­si Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °