RİZE'NİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRESİN'DEN GENEL MÜDÜRÜ ALİM'E ZİYARET

Bir­bi­ri­ne çok yakın aynı nokta üze­rin­de­ki bi­na­lar­da komşu ku­rum­lar ola­rak, çok sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ni­ze te­şek­kür edi­yo­rum. ”dedi.

Yerel Haberler 22.09.2023 10:43:00 0
RİZE

 Kısa adı ÇAY­KUR olan, Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden, Rize’nin yeni İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Murat Tü­re­sin, “Daha ön­ce­le­ri Art­vin İli­miz­de görev yap­tı­ğım için Doğu Ka­ra­de­niz böl­ge­mi­zin ve ül­ke­mi­zin eko­no­mi ve is­tih­dam nok­ta­sın­da önem­li gü­zi­de ku­rum­la­rın­dan ÇAY­KUR’u ve çay bit­ki­mi­zi ta­nı­mak­tan her zaman mut­lu­luk duy­dum. Bu önem­li te­şek­kü­lü­nün Genel Mü­dü­rü ola­rak ça­lış­ma­la­rı­nız­da ba­şa­rı­la­rı­nı­zın de­va­mı­nı di­li­yo­rum. Bir­bi­ri­ne çok yakın aynı nokta üze­rin­de­ki bi­na­lar­da komşu ku­rum­lar ola­rak, çok sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ni­ze te­şek­kür edi­yo­rum. ”dedi.
 Rize’nin yeni Em­ni­yet İl Mü­dü­rü TÜRESİN, 2019 yı­lın­dan iti­ba­ren Kır­şe­hir İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü gö­re­vi­ni yü­rüt­mek­te iken 01.08.2023 tarih ve 2023/355 sa­yı­lı Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Ka­rar­na­me­si ile Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü ola­rak atan­mış­tı.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, “Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü­mü­zün ku­ru­mu­mu­za yap­mış ol­du­ğu ne­za­ket zi­ya­re­tin­den şah­sım ve tüm ça­lı­şan­la­rı­mız adına mem­nu­ni­yet duy­duk. Çay ta­rı­mı­nın bölge için st­ra­te­jik ürün ol­ma­sı ko­nu­sun­da soh­be­ti­miz oldu.
Daha ön­ce­sin­de böl­ge­de­ki gö­re­vi ne­de­niy­le çaya ya­ban­cı ol­ma­yan, Em­ni­yet Mü­dü­rü­mü­ze yeni gö­re­vin­de sağ­lık ve afi­yet içe­ri­sin­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. Bu nazik zi­ya­ret­le­ri­ne te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °