RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI

Ri­ze-Er­zu­rum ka­ra­yo­lu­nun Kal­kan­de­re Hur­ma­lık köyü mev­ki­in­de­ki çir­kin çöp­lük gö­rün­tü­sü sos­yal ve ya­zı­lı med­ya­da ya­yın­lan­ma­sı üze­ri­ne çöp­lük te­miz­len­di.

Yerel Haberler 7.04.2023 11:32:00 0
RİZEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ KAYMAKAM KALDIRDI

 Ka­ra­yo­lu ke­na­rın­da uzun süre şan­ti­ye­si bu­lu­nan bir in­şa­at fir­ma­sı şan­ti­ye­yi bo­şal­tıp gi­din­ce çöp en­ka­zı­nı or­ta­da bı­rak­mış­tı.
Ka­ra­yo­lun­da se­ya­hat eden­le­rin ve sü­rü­cü­le­rin tepki gös­ter­me­si sos­yal med­ya­da ve ga­ze­te ha­ber­le­rin­de ya­yın­la­nın­ca ko­nu­yu Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram çözdü.
Kal­kan­de­re ilçe sı­nır­la­rın­da­ki çir­kin gö­rün­tü­yü ya­kış­tı­ra­mı­yo­ruz diyen İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Salih Bay­ram il­çe­de­ki kamu ku­ru­luş­la­rı araç­la­rı ve iş ma­ki­ne­le­riy­le or­ta­da­ki re­za­let çöp­lü­ğü 2 gün­lük ça­lış­may­la kal­dı­ra­rak güzel bir çev­re­ye ka­vuş­tur­du.
Çir­kin gö­rün­tü hak­kın­da şi­kâ­yet­çi olan sü­rü­cü­ler’ ’şi­kâ­ye­ti­miz üze­ri­ne du­yar­lı­lık gös­te­re­rek kısa sü­re­de şan­ti­ye en­ka­zı çöp­lü­ğü te­miz­le­ten Kay­ma­ka­mı­mız Mus­ta­fa Salih Bay­ram’a te­şek­kür edi­yo­ruz.
Böyle bir gö­rün­tü böl­ge­mi­ze il­çe­mi­ze ya­kış­mı­yor­du’’ de­di­ler.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °