RTEÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YENİ ACİL SERVİSİ HİZMETE GİRDİ

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de ya­pı­lan yeni acil ser­vis birim bi­na­sı hiz­me­te açıl­dı.

Yerel Haberler 8.08.2023 09:06:00 0
RTEÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YENİ ACİL SERVİSİ HİZMETE GİRDİ

 Ye­ni­len­me­si­ne geçen yılın son ayın­da baş­la­nan ve kısa sa­yı­la­cak bir za­man­da, yak­la­şık 3 bin 500 met­re­ka­re­lik alana sahip iki katlı yeni acil ser­vi­sin, son tek­no­lo­jiy­le do­na­tı­lan mo­dern tıbbi cihaz ve ekip­man­lar­la va­tan­daş­la­ra hiz­met ver­me­ye baş­la­dı.
Yeni acil ser­vi­si­mi­zin hiz­me­te açıl­ma­sıy­la il­gi­li açık­la­ma yapan, RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Sağ­lık hiz­me­ti nok­ta­sın­da ili­mi­ze önem­li bir eser ka­zan­dı­rıl­dı­ğı­nı ifade etti.
Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü, es­ki­ye kı­yas­la ciddi bir ka­pa­si­te ar­tı­şıy­la bir­lik­te ola­ğa­nüs­tü du­rum­lar­da ka­pa­si­te­yi daha da ar­tı­ra­bil­me im­kâ­nı­na sahip yeni acil ser­vis bi­na­sın­da; yeni doğan yoğun bakım üni­te­si, eriş­kin yoğun bakım üni­te­si ve acil di­ya­liz üni­te­si hiz­met­le­ri­nin de su­nul­du­ğu­nu be­lirt­ti.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °