RTEÜ ile DOKAP Arasında Protokol İmzalandı

İzlen­me­si ve De­ne­ti­mi­ne İliş­kin pro­to­kol im­za­lan­dı.

Güncel Haberler 8.06.2022 09:16:00 0
RTEÜ ile DOKAP Arasında Protokol İmzalandı

    Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si (RTEÜ) ile Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­kan­lı­ğı (DOKAP) ara­sın­da DOKAP Böl­ge­si Türk So­mo­nu Ye­tiş­ti­ri­ci­li­ğin­de Has­ta­lık­lar­dan Ari ve Ye­tiş­ti­ri­ci­lik Per­for­man­sı Yük­sek Da­mız­lık Stok Oluş­tu­rul­ma­sı Pro­je­si için Ak­ta­rı­la­cak Öde­ne­ğin Kul­lan­dı­rıl­ma­sı, İzlen­me­si ve De­ne­ti­mi­ne İliş­kin pro­to­kol im­za­lan­dı.
    Rek­tör­lük Top­lan­tı Sa­lo­nu’nda ger­çek­leş­ti­ri­len pro­to­ko­lü, RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man ile DOKAP Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin im­za­la­dı.
    İmza tö­re­nin­de bir ko­nuş­ma ger­çek­leş­ti­ren Rek­tör Ka­ra­man, Su Ürün­le­ri Fa­kül­te­si­nin bir­çok ça­lış­ma­sı bu­lun­du­ğu­nu ha­tır­la­ta­rak, pro­to­ko­lü im­za­la­nan bu pro­je­nin ha­ya­ta geç­me­si ile de ili­mi­ze daha çok katma değer sağ­la­na­ca­ğı­nı ifade etti.
    Rek­tör Ka­ra­man, ko­nuş­ma­sı­nın so­nun­da an­laş­ma­nın ili­miz, böl­ge­miz ve ül­ke­miz için ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du.
    Ken­di­le­ri­ni sıcak ve sa­mi­mi kar­şı­la­ma­la­rın­dan do­la­yı Rek­tör Ka­ra­man’a te­şek­kür eden DOKAP Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin ise, ili­mi­zin ve böl­ge­mi­zin önem­li bir de­ğe­ri olan RTEÜ’nün önem­li pro­je­le­re imza at­tı­ğı­nı be­lir­te­rek bu pro­je­nin ili­mi­ze ve ül­ke­mi­ze katkı su­na­ca­ğı­nı söy­le­di.
    Pro­to­kol ile, DOKAP Böl­ge­si Türk So­mo­nu ye­tiş­ti­ri­ci­li­ğin­de has­ta­lık­lar­dan ari ve ye­tiş­ti­ri­ci­lik per­for­man­sı yük­sek da­mız­lık stok oluş­tu­rul­ma­sı pro­je­si için ak­ta­rı­la­cak öde­ne­ğin kul­lan­dı­rıl­ma­sı, iz­len­me­si ve de­ne­ti­mi amaç­la­nı­yor.
    İmza tö­re­nin­de, Rek­tör Yar­dım­cı­la­rı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yıl­maz, Su Ürün­le­ri Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Gök­tuğ Dal­gıç, DOKAP Baş­kan Yar­dım­cı­sı Şeref Demir, DOKA Rize Ya­tı­rım Des­tek Ofisi Ko­or­di­na­tö­rü Dr. Fatih Öz­de­mir de hazır bu­lun­du.
          

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: DOKAP Arasında Protokol İmzalandı
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °