RTEÜ Öğrencisi Şampiyonadan Altın Madalya ile Döndü

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si­ni (RTEÜ) tem­sil eden Mü­hen­dis­lik ve Mi­mar­lık Fa­kül­te­si Mi­mar­lık Bö­lü­mü bi­rin­ci sınıf öğ­ren­ci­si Sena Amine Nur Özgen tur­nu­va­dan altın ma­dal­ya ile döndü.

Güncel Haberler 14.04.2022 10:35:00 0
RTEÜ Öğrencisi Şampiyonadan Altın Madalya ile Döndü

    15-18 Mart ta­rih­le­ri ara­sın­da Er­zu­rum’da dü­zen­le­nen Tür­ki­ye Üni­ver­si­te­ler Kick Boks Şam­pi­yo­na­sı’nda, Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si­ni (RTEÜ) tem­sil eden Mü­hen­dis­lik ve Mi­mar­lık Fa­kül­te­si Mi­mar­lık Bö­lü­mü bi­rin­ci sınıf öğ­ren­ci­si Sena Amine Nur Özgen tur­nu­va­dan altın ma­dal­ya ile döndü.
    Tür­ki­ye Üni­ver­si­te­ler Kick Boks Şam­pi­yo­na­sı, 121 üni­ver­si­te­den 700 spor­cu­nun ka­tı­lı­mıy­la Er­zu­rum Tek­nik Üni­ver­si­te­si (ETÜ) ev sa­hip­li­ğin­de Er­zu­rum’da ya­pıl­dı.
    65 kg sik­let Kıck Lıght bran­şın­da ma­dal­ya için ringe çıkan RTEÜ öğ­ren­ci­si Sena Amine Nur Özgen Tür­ki­ye bi­rin­ci­si oldu.
    RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man şam­pi­yo­na­dan altın ma­dal­ya ile dönen öğ­ren­ci­yi ma­ka­mın­da ağır­la­ya­rak, elde etmiş ol­du­ğu ba­şa­rı­dan do­la­yı teb­rik etti ve ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °