RTEÜ Öğretim Üyelerine Yılın En İyi Makalesi Ödülü

WSSET ve Ox­ford Uni­ver­sity Press ta­ra­fın­dan Yılın En İyi Ma­ka­le Ödülü’ne layık gö­rül­dü.

Yerel Haberler 25.08.2022 09:20:00 0
RTEÜ Öğretim Üyelerine Yılın En İyi Makalesi Ödülü

    Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si (RTEÜ) Mü­hen­dis­lik ve Mi­mar­lık Fa­kül­te­si Ma­ki­ne Mü­hen­dis­li­ği Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce ve Mi­mar­lık Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce, WSSET ve Ox­ford Uni­ver­sity Press ta­ra­fın­dan Yılın En İyi Ma­ka­le Ödülü’ne layık gö­rül­dü.
    RTEÜ Öğ­re­tim üye­le­ri­nin, SCIE kap­sa­mın­da ve 3.71 etki fak­tör­lü In­ter­na­ti­onal Jo­ur­nal of Low-Car­bon Tech­no­lo­gi­es (IJLCT) der­gi­sin­de ya­yım­la­nan “Per­for­man­ce as­sess­ment of solar chim­ney power plants with the im­pacts of di­ver­gent and con­ver­gent chim­ney ge­ometry” baş­lık­lı ma­ka­le­si, WSSET (World So­ci­ety of Sus­ta­inab­le Energy Tech­no­lo­gi­es) ve Ox­ford Uni­ver­sity Press ta­ra­fın­dan Best Ar­tic­le Awards’a (En İyi Ma­ka­le Ödülü) layık gö­rül­dü.
Yılın ma­ka­le­si ödülü, her yıl dü­zen­li ola­rak, okun­ma sa­yı­sı, atıf sa­yı­sı, in­di­ril­me sa­yı­sı, kap­sam ve içe­ri­ği gibi çe­şit­li alan­lar­da ti­tiz­lik­le ya­pı­lan pu­an­la­ma­lar so­nu­cun­da ve­ri­li­yor.
    Or­ta­ya koy­muş ol­duk­la­rı bi­lim­sel ba­şa­rı­dan do­la­yı öğ­re­tim üye­le­ri­ni teb­rik eder, ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­riz.
     

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °