RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN İL GENEL MECLİSİNE KONUK OLDU

Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt baş­kan­lı­ğın­da ya­pı­lan mec­lis top­lan­tı­sı­na Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man konuk oldu.

Güncel Haberler 12.03.2022 10:06:00 0
RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN İL GENEL MECLİSİNE KONUK OLDU

İl Genel Mec­li­si Mart top­lan­tı­la­rı­nın son bir­le­şi­mi­ne İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, Mec­lis Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri ka­tıl­dı.
    Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, konuk ol­du­ğu top­lan­tı­da Üni­ver­si­te­nin ku­ru­lu­şu olan 2006 yı­lın­dan 2022 yı­lı­na kadar olan sü­reç­te­ki aka­de­mik ve fi­zi­ki de­ği­şi­mi, aka­de­mik per­for­mans ve ba­şa­rı oranı ile alt yapı ba­kı­mın­dan ya­pı­lan ve ya­pıl­ma­sı plan­la­nan ça­lış­ma­lar hak­kın­da mec­lis üye­le­ri­ne bil­gi­len­dir­me su­nu­mu ger­çek­leş­tir­di.
    Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt top­lan­tı­da­ki ko­nuş­ma­sın­da mec­lis top­lan­tı­sı­na ka­tı­lım­la­rı ve ver­di­ği de­ğer­li bil­gi­ler­den do­la­yı Rek­tör Ka­ra­man’a te­şek­kür ede­rek “Üni­ver­si­te­miz, Rek­tö­rü­mü­zün ön­cü­lü­ğün­de aka­de­mik, fi­zi­ki, per­for­mans ve ba­şa­rı yö­nün­den her yıl üs­tü­ne ko­ya­rak ka­li­te­si­ni art­tır­ma­ya devam edi­yor.
    İl Genel Mec­li­si ola­rak ili­mi­zin ortak pay­da­sı ve yük­se­len bir de­ğe­ri olan üni­ver­si­te­mi­zin her daim ya­nın­da ol­du­ğu­mu­zu ve üze­ri­mi­ze düşer bir görev ol­du­ğun­da ye­ri­ne ge­tir­mek­ten mem­nu­ni­yet du­ya­ca­ğı­mı­zı be­lirt­mek is­te­riz. Bu bağ­lam­da üni­ver­si­te­mi­zin ba­şa­rı­la­rıy­la ge­le­cek­te is­min­den daha çok bah­set­ti­re­ce­ği­ne inan­cı­mız tam­dır” dedi.
    Top­lan­tı­nın son bö­lü­mün­de 5 Mart’ta doğum günü olan Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt’e İl Genel Mec­li­si Üye­le­rin­ce doğum günü sürp­ri­zi ya­pıl­dı.

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Anahtar Kelimeler: REKTÖRÜ KARAMAN GENEL MECLİSİNE KONUK
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °