RTEÜ REKTÖRÜ YILMAZ, SAĞLIK PERSONELİ İLE BULUŞTU

Rek­tö­rü­müz Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Üni­ver­si­te­miz Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de gö­rev­li sağ­lık per­so­ne­li ile bir araya geldi.

Güncel Haberler 16.11.2022 11:46:00 0
RTEÜ REKTÖRÜ YILMAZ, SAĞLIK PERSONELİ İLE BULUŞTU

    Has­ta­ne­nin Kon­fe­rans Sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­da, sağ­lık per­so­ne­li­nin ça­lış­ma şart­la­rı, sı­kın­tı­la­rı, ta­lep­le­ri, per­for­man­sı, hasta ve ya­kın­la­rı­nın mem­nu­ni­ye­ti­nin sağ­lan­ma­sı, has­ta­la­rın istek, bek­len­ti ve ih­ti­yaç­la­rı­nın gi­de­ril­me­si, ka­li­te­li ve ve­rim­li sağ­lık hiz­met su­nul­ma­sı ko­nu­la­rı ele alın­dı.
    Özel­lik­le sağ­lık ala­nı­nın öz­ve­ri­li bir şe­kil­de ça­lış­ma­yı ge­rek­tir­di­ği­ni ifade eden Rek­tö­rü­müz, hiz­met içi eği­tim, fi­zi­ki or­ta­mın ye­ni­len­me­si, ek­sik­lik­le­rin gi­de­ril­me­si gibi ya­pa­cak­la­rı çe­şit­li dü­zen­le­me­ler­le sağ­lık per­so­ne­li­nin ça­lış­ma şart­la­rı­nın iyi­leş­ti­ri­le­ce­ği­ni be­lirt­ti.
    Per­so­ne­lin mev­cut so­run­la­rı­nı, görüş ve ta­lep­le­ri­ni ilet­ti­ği top­lan­tı­da Rek­tö­rü­müz, çözüm öne­ri­le­ri­ni de dik­ka­te ala­rak dü­zen­li ara­lık­lar­la bu tür top­lan­tı­lar­da bir araya ge­le­cek­le­ri­ni söy­le­di.
    Var olan so­run­la­rın far­kın­da ol­du­ğu­nu be­lir­ten Rek­tö­rü­müz, yo­ğun­luk­tan do­la­yı per­so­nel ek­sik­li­ği ya­şa­nan bi­rim­le­re ve nok­ta­la­ra yakın za­man­da yeni per­so­nel alı­na­ca­ğı müj­de­si­ni verdi.
    Zor şart­lar­da fe­da­kâr­ca ça­lı­şan per­so­ne­li tak­dir et­ti­ği­ni, per­so­ne­lin daha iyi şart­lar­da hiz­met ve­re­bil­me­si için titiz bir ça­lış­ma yü­rüt­tük­le­ri­ni kay­de­den Rek­tö­rü­müz, hiz­met ka­li­te­si­nin ve ve­rim­li­li­ğin daha da art­ma­sı için hu­zur­lu ve do­na­nım­lı bir ça­lış­ma or­ta­mı­nın oluş­tu­rul­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni ve bunu da sağ­la­ya­cak­la­rı­nı ifade etti.
    Rek­tö­rü­müz Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, ça­lış­ma di­sip­li­ni üst dü­zey­de olan, hasta ve ya­kın­la­rı­nın mem­nu­ni­ye­ti­ni ön­ce­le­yen, bu doğ­rul­tu­da çaba sarf eden sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­na te­şek­kür etti.
    Rek­tö­rü­müz: “İnsan kay­na­ğı, tek­no­lo­jik do­na­nım ve fi­zik­sel im­kân­la­rın iyi­leş­ti­ril­me­si ya da ge­liş­ti­ril­me­si ile tüm sağ­lık ça­lı­şan­la­rı ola­rak daha da gay­ret gös­te­rip has­ta­la­rı­mı­za çok daha ka­li­te­li hiz­met sunma ça­ba­sı içe­ri­sin­de ola­ca­ğız. ”dedi.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °