RTEÜ TANITIM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Prog­ram­da, Ba­sın-Ya­yın, En­for­mas­yon ve Halk­la İliş­ki­ler Mü­dü­rü Öğr. Gör. Dr. Taner Erol RTEÜ ile il­gi­li genel bir ta­nı­tım yaptı.

Güncel Haberler 4.08.2023 09:58:00 0
RTEÜ TANITIM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si, Rize İl Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı li­se­ler­de­ki okul yö­ne­ti­ci­le­ri­nin ka­tı­lı­mıy­la üni­ver­si­te ter­cih­le­ri kap­sa­mın­da ta­nı­tım prog­ra­mı ger­çek­leş­ti­ril­di.
 Ta­nı­tım su­nu­mu­nun ar­dın­dan, Rize İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen, öğ­ren­ci­le­rin ter­cih dö­ne­min­de dik­kat et­me­le­ri ge­re­ken hu­sus­lar hak­kın­da bil­gi­len­dir­me­de bu­lun­du.
 RTEÜ Rek­tö­rü ise ko­nuş­ma­sın­da, üni­ver­si­te­mi­zin ka­li­te­li eği­tim-öğ­re­tim ola­nak­la­rı ile araş­tır­ma-ge­liş­tir­me alt­ya­pı­sı­na sahip ol­du­ğu­nu ifade ede­rek, öğ­ren­ci­le­re sun­muş ol­du­ğu­muz im­kân­lar­dan bah­set­ti.
Prog­ram, soru cevap kısmı ile sona erdi.
İkti­sa­di ve İdari Bi­lim­ler Fa­kül­te­si Kon­fe­rans Sa­lo­nu'nda ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ra­ma, RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Rek­tör Yar­dım­cı­la­rı Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Gök­tuğ Dal­gıç, Rize İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen, RTEÜ Genel Sek­re­te­ri Adnan Er, de­kan­lar, yük­se­ko­kul ve mes­lek yük­se­ko­ku­lu mü­dür­le­ri ka­tıl­dı.
          Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
          Kay­nak: RTEÜ Basın


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °