RTEÜ TEKNOFEST'ten Ödülle Döndü

RTEÜ, milli tek­no­lo­ji ürün­le­ri­nin ser­gi­len­di­ği dün­ya­nın en büyük ha­va­cı­lık, uzay ve tek­no­lo­ji fes­ti­va­li olan TEK­NO­FEST An­ka­ra’dan ödül­le döndü.

Güncel Haberler 11.09.2023 13:50:00 0
RTEÜ TEKNOFEST

 Fes­ti­val­de dü­zen­le­nen ya­rış­ma­lar çer­çe­ve­sin­de, RTEÜ Tıp Fa­kül­te­si Öğ­re­tim Üyesi Prof. Dr. Meh­met Kenan Kan­bu­roğ­lu, Mü­hen­dis­lik ve Mi­mar­lık Fa­kül­te­si Elekt­rik Elekt­ro­nik Mü­hen­dis­li­ği Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üye­le­ri Doç. Dr. Ersen Be­yat­lı, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Mah­mu­toğ­lu ile RTEÜ öğ­ren­ci­le­ri Mu­ham­met Ser­gen Yıl­maz, Adnan Ko­ca­türk ve Ömer Ergin’den olu­şan Rise Tek­no­lo­ji – Simc­le­ver Ta­kı­mı, Tek­no­fest Gi­ri­şim Ya­rış­ma­sı; Eği­tim Tek­no­lo­ji­le­ri Hız­lan­dır­ma Ka­te­go­ri­si’nde en iyi gi­ri­şim ödülü aldı.
RTEÜ or­tak­lı­ğın­da ku­rul­muş olan Di­ji­tal­park Tek­no­kent Ano­nim Şir­ke­ti ta­ra­fın­dan des­tek­le­nen ön ku­luç­ka gi­ri­şim­ci­si İbra­him Er­can­kal ise Ula­şım ve Mo­bi­li­te Tek­no­lo­ji­le­ri Hız­lan­dır­ma Ka­te­go­ri­si’nde bi­rin­ci se­çil­di.


               Ha­ber-Fo­to: RTEÜ BASIN


Anahtar Kelimeler: TEKNOFEST' Ödülle Döndü
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °