RTEÜ VE KTÜ'DEĶİ FUTBOL MAÇLARINDA RİZE-TRABZON DOSTLUĞU KAZANDI

Karadeniz Teknik Üniversitesin'de öğrenim gören Uluslararası öğrenciler KTÜ'nün daveti üzerine Trabzon'da bir dostluk futbol karşılaşması düzenledi.

Güncel Haberler 30.05.2024 10:27:00 0
RTEÜ VE KTÜ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenim gören Uluslararası öğrenciler ile Karadeniz Teknik Üniversitesin'de öğrenim gören Uluslararası öğrenciler KTÜ'nün daveti üzerine Trabzon'da bir dostluk futbol karşılaşması düzenledi. 

RTEÜ adına Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Şişman'la beraber katılım sağlayan Riuder Başkanı  Hüseyin Kanbur karşılaşmaya başlamadan önce ev sahibi heyete Özgür Filistin temalı forma takdim etti. Karşılaşmanın iki şehir arasında işbirliği, dostluk ve kardeşliğin pekişmesi, ileride yapılacak başka etkinliklere vesile olması, karşılaşmanın dostluk havasında gerçekleşmesi temennisi ile gerçekleşen konuşma sonrasında Rize ekibinin Teknik Direktörü Kadem Ceyhun Kansızın futbolcularına yaptığı motivasyon konuşmasıyla müsabakaya başlandı.

Rize ekibi İlk yarıyı bir sıfır önde tamamlaması ardından heyecanlı ve seyir zevki yüksek maçı ikinci yarıda Trabzon ekibinin yaptığı değişiklikler ile karşılaşma 2-2 lik bir skorla sona erdi.

Kardeşlik havasında geçen maçın ardından futbolcular ve teknik ekip sarılarak birbirlerini tebrik ettiler, ardından hep beraber tribüne yaklaşarak bir ağızdan Türkiye sloganı çekerek birlik ve beraberlik görüntüsü sergilediler. Organizasyonun Koordinasyonunu gerçekleştiren KTÜ SKS Dairesi Başkanı Ömer Salimoğlu sahada maçı gerçekleştiren  futbolculara baklava ikram etti ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan kardeşlik havasında geçen karşılaşmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Ardından Riuder Başkanı Hüseyin Kanbur ilerde uygun bir zamanda RTEÜ olarak bize gösterilen misafirperverliğin aynısını Rize'de yapmak istediklerini, KTÜ de öğrenim gören Uluslararası öğrencileri maç için Rize'ye davet ettiğini dile getirdi. 

RTEÜ uluslararası öğrenci Futbol Takımı Teknik direktörü Kadem Ceyhun Kansız ise Rize'de oynanacak olan ikinci maça daha iyi hazırlanıp seyircilere daha zevkli bir karşılaşma izletmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Haber-Foto: BAYRAM ALİ KAVALCI 


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °