RTEÜ ZİRAAT FAKÜLTESİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

RTEÜ ZİRAAT FAKÜLTESİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM

Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı Zeki KA­RA­OĞ­LU ve Er­dinç HATİNOĞLU ile bir­lik­te, Pazar İlçe­sin­de bu­lu­nan, Recep Tay­yip Er­do­ğan Zi­ra­at Fa­kül­te­si­ne ça­lış­ma zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.

 Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı Zeki KA­RA­OĞ­LU ve Er­dinç HATİNOĞLU ile bir­lik­te, Pazar İlçe­sin­de bu­lu­nan, Recep Tay­yip Er­do­ğan Zi­ra­at Fa­kül­te­si­ne ça­lış­ma zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.
 RTEÜ Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Mus­ta­fa AK­BU­LUT, Dekan Yar­dım­cı­sı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ŞAV­ŞAT­LI ve Fa­kül­te Sek­re­te­ri Zafer Yücel ÇETİN ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı.
RTEÜ Zi­ra­at Fa­kül­te­sin­de devam et­mek­te olan çevre dü­zen­le­me fa­ali­yet­le­ri kap­sa­mın­da Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü­nün des­te­ği ile yeni ku­ru­lan da­mız­lık klon çay bah­çe­sin­de hep bir­lik­te in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du­lar. Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM’e, RTEÜ Zi­ra­at Fa­kül­te­si­ne ver­miş ol­du­ğu kat­kı­la­rın­dan do­la­yı Fa­kül­te De­ka­nı Prof. Dr. Mus­ta­fa AK­BU­LUT ta­ra­fın­dan te­şek­kür pla­ke­ti tak­dim edil­di. Zi­ya­ret­te Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü ile Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­miz ara­sın­da yü­rü­tü­len pro­je­ler ve ça­lış­ma­lar­la il­gi­li iş­bir­li­ği­nin önemi üze­rin­de du­rul­du.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI