RTEÜ'de International Staff Week Etkinliği Düzenlendi

RTEÜ Eras­mus Kurum Ko­or­di­na­tör­lü­ğü ta­ra­fın­dan, 22-26 Mayıs 2023 ta­rih­le­ri ara­sın­da In­ter­na­ti­onal Staff Week et­kin­li­ği dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 1.06.2023 11:04:00 0
RTEÜ

 8 ül­ke­den, 10 fark­lı üni­ver­si­te et­kin­lik kap­sa­mın­da RTEÜ’de bir araya geldi.
Ar­na­vut­luk, Ce­za­yir, Tunus, Ame­ri­ka Bir­le­şik Dev­let­le­ri, Bang­la­deş, Gür­cis­tan ve Ja­pon­ya’dan aka­de­mis­yen­le­rin ka­tıl­dı­ğı et­kin­li­ğin açı­lış top­lan­tı­sın­da, Eras­mus Kurum Ko­or­di­na­tö­rü Dr. Öğr. Üyesi Ya­se­min Nec­mi­ye Tutar açı­lış ko­nuş­ma­sı yaptı.
Tutar, fark­lı ül­ke­ler­den ve üni­ver­si­te­ler­den aka­de­mis­yen­le­ri RTEÜ’de ağır­la­mak­tan mem­nu­ni­yet duy­du­ğu­nu ifade ede­rek ya­pı­lan bu tarz et­kin­lik­le­rin RTEÜ için önem­li ol­du­ğu­nu ve ulus­la­ra­ra­sı­laş­ma­ya katkı sağ­la­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
    Et­kin­li­ğin açı­lış prog­ra­mı­na, RTEÜ Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Eras­mus Kurum Ko­or­di­na­tö­rü Dr. Öğr. Üyesi Ya­se­min Nec­mi­ye Tutar, Dış iliş­ki­ler Bi­ri­mi Ko­or­di­na­tö­rü Dr. Öğr. Üyesi Vol­kan Mutlu, Eras­mus fa­kül­te ve bölüm ko­or­di­na­tör­le­ri ile K 107 Eras­mus part­ner üni­ver­si­te­ler­den gelen aka­de­mis­yen­ler ka­tıl­dı.
                       

Ha­ber-Fo­to: RTEÜ BASIN


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °