Tarih: 22.06.2023 10:58

RTEÜ'DE YIL SONU VEDASI HEMŞİN'DE YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

 Ger­çek­leş­ti­ri­len et­kin­lik­le öğ­ren­ci­le­re mo­ti­vas­yon sağ­la­ya­rak eği­tim ve sos­yal ha­yat­la­rın­da­ki per­for­mans­la­rı­nı yük­selt­mek, bir­lik ve be­ra­ber­lik duy­gu­la­rı­nı art­tır­ma­nın ya­nın­da doğa ile bü­tün­leş­me­le­ri­ne ola­nak sağ­la­nan Yıl Sonu Veda Bu­luş­ma­sı or­ga­ni­zas­yo­nun­da ilk ola­rak Hem­şin Ak­ya­maç Şe­la­le­si’ne yü­rü­yüş ger­çek­leş­ti­ril­di.
Par­kur bo­yun­ca ye­şi­lin her to­nu­nu ya­ka­la­ma fır­sa­tı bu­la­rak ta­nık­lık et­tik­le­ri eşsiz gü­zel­lik­le­rin ta­dı­nı çı­ka­ran ka­tı­lım­cı­lar, daha sonra Hem­şin mer­kez­de ke­men­çe ve tulum eş­li­ğin­de Rek­tör Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz ile tulum eş­li­ğin­de horon oy­na­ya­rak, eğ­len­ce­li vakit ge­çir­di­ler.
Et­kin­lik­le il­gi­li duy­gu­la­rı­nı dile ge­ti­ren öğ­ren­ci­ler, muh­te­şem do­ğa­ya hay­ran­lık duy­duk­la­rı­nı, bu tür fa­ali­yet­le­rin ken­di­le­ri­ne mo­ti­vas­yon kay­na­ğı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek başta Rek­tö­rü­müz olmak üzere or­ga­ni­zas­yon­da emeği ge­çen­le­re te­şek­kür et­ti­ler. Et­kin­li­ğe, RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Halim Kazım Bekar, Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Sağ­lık, Kül­tür ve Spor Daire Baş­ka­nı Mus­ta­fa Çakır ile 700’ün üze­rin­de öğ­ren­ci ka­tıl­dı.
 Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —