"RTSO BAŞKANLIĞIMDA MAZERET ÜRETMEDEN HİZMETE TALİBİM"

ASIM ÇİLLİOĞLU,

Güncel Haberler 30.09.2022 17:42:00 0

     5 Ekim 2022 ta­ri­hin­de ya­pı­la­cak se­çim­de Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yii Odası Baş­kan­lı­ğı için aday olan RİPORT Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Asım Çil­li­oğ­lu ‘’ma­ze­ret üret­me­den hiz­met ede­ce­ğim’’ dedi.
    5 Ekim 2022 günü ya­pı­la­cak se­çim­de RTSO Baş­kan­lı­ğı­na aday olan Asım Çil­li­oğ­lu "3 Nisan 2018’de son se­çi­mi­miz ya­pıl­mış­tı.
    O se­çim­de aday­dım ama az bir oy far­kıy­la kay­bet­mem şev­ki­mi kır­ma­dı.
    2022 yılı se­çi­mi için ha­zı­rım ve üye­le­ri­mi­zin ya­ra­rı­na ça­lış­ma­la­rı­mı her plat­form­da takip ede­rek yar­dım­cı ola­ca­ğım.
    5 yılda kim­se­nin ka­pı­sı­nı çal­ma­yan­lar, bugün aida­tı­nı öde­ye­me­yen bir­çok üye­si­nin ya­nın­da ol­ma­mış, üye­le­rin so­run­lar ve çö­zü­mü hak­kın­da ça­lış­ma ya­pıl­ma­mış. Bugün ise tek­rar oy is­te­me­ye so­kak­la­ra çık­tı­ğın­da Pan­de­mi ve Covid ma­ze­ret gös­te­rip ge­lecek dö­nem­de ne ya­pa­cak­la­rı­nı açık­la­ma­dan tek­rar aday ol­du­lar. Aday olmak Ana­ya­sal hak ancak sanki bir mal alıp sa­tar­mış, ala­cak ol­du­ğu malın pe­yi­ni ver­miş, söz­leş­me yap­mış gibi Ekim ayı ya­pı­la­cak se­çim­de ve­ri­lecek oyun sö­zü­nü şim­di­den is­ti­yor­lar. Onur­lu ve gu­rur­lu hem­şe­ri­le­rim ve­re­ce­ği­niz oy yeni RTSO Baş­ka­nı­nı be­lir­le­yecek. Ka­pı­nı­za gelip oy is­te­ye­ne baş­ka­nın kim ola­cak onu sor­ma­lı, ona göre söz verip oy at­ma­lı­sı­nız’’ dedi.
2018 yı­lın­da RTSO Baş­kan­lı­ğı adayı olan ve Mec­lis üye­li­ği­ne devam eden Asım Çil­li­oğ­lu, sık sık esnaf ve tüc­car­lar­la bir araya ge­le­rek on­la­rın istek ve so­run­la­rı­na cevap ara­ya­rak çözüm bul­ma­ya ça­lı­şı­yor. Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası’nı Rize hal­kı­nın so­run­la­rı­na çözüm oluş­tu­ra­cak ko­nu­ma ge­tir­me­yi he­def­li­yor
Asım Çil­li­oğ­lu kim­dir
    Rize Li­ma­nı’nın özel­leş­ti­ril­di­ği 1997 yı­lın­dan bu yana Ri­port Rize Li­ma­nı İşlet­me­si Ya­tı­rım A.Ş. Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan­lı­ğı­nı yü­rü­tü­yor. Ri­port Rize Li­ma­nı ya­tı­rım­lar­la böl­ge­nin üre­tim ve is­tih­da­mı­na büyük kat­kı­la­rı sağ­la­dı. Asım Çil­li­oğ­lu ay­rı­ca li­ma­nın gün­lük ope­ras­yon ka­pa­si­te­si­ni de 1000 ton­dan 10bin tona çı­ka­ra­rak,35bin ton­luk ge­mi­le­ri bo­şal­tıp, yük­le­me ve de­po­la­ya­bi­lecek ka­pa­si­te­ye ge­tir­miş­tir.
    De­niz­ci, lo­jis­tik­çi bir aile­ye men­sup, Asım Çil­li­oğ­lu Ka­ra­de­niz Tek­nik Üni­ver­si­te­si me­zu­nu, İkti­sat­çı. Çil­li­oğ­lu iş dün­ya­sı­na ulus­la­ra­ra­sı ti­ca­ret ve lo­jis­tik alan­la­rıy­la devam edi­yor.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °