RTSO YÖNETİMİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'E ZİYARET

Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, RTSO YK Baş­ka­nı ve YK Üye­le­ri­nin zi­ya­re­ti anı­sı­na Baş­kan Ka­ra­meh­me­toğ­lu ve he­ye­ti­ne çay he­di­ye etti.

Güncel Haberler 8.03.2022 14:30:00 0
RTSO YÖNETİMİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM

Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu be­ra­be­rin­de, YK Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cem Te­mi­zel, YK Say­man Üyesi Ahmet Arif Mete, YK Üye­le­ri Meh­met Üzüm­cü, Hamza Tüy­lü­oğ­lu, İsmail Erdem ve Meh­met Taş­kın ile Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Emrah Kay­taz’la bir­lik­te, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM’e ne­za­ket zi­ya­re­tin­de bu­lun­du­lar.

      Zi­ya­ret­te ko­nu­şan, RTSO YK Baş­ka­nı Şaban Aziz KA­RA­MEH­ME­TOĞ­LU, “Ko­ro­na­vi­rüs sal­gı­nı ön­lem­le­ri kap­sa­mın­da uzun za­man­dır sizin de ma­lu­mu­nuz et­kin­lik ça­lış­ma­la­rı­mız­la il­gi­li tören dü­zen­le­ye­mi­yo­ruz. Bu ne­den­le Tür­ki­ye’nin, Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­nin ve Rize ili­nin eko­no­mi­si­ne değer katan, “Rize’nin Eko­no­mik Yıl­dız­la­rı’nı ma­kam­la­rın­da he­ye­ti­miz­le bir­lik­te zi­ya­ret ede­rek, bü­rok­rat, sa­na­yi­ci ve iş adam­la­rı­mız ile gün­de­me dair de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lu­nu­yo­ruz. Kar­şı­lık­lı sorun ve çözüm öne­ri­le­ri­ni gö­rü­şü­yo­ruz. Bu günde ça­lış­ma ar­ka­daş­la­rım­la bir­lik­te siz­le­ri zi­ya­ret ede­rek, 2018 yılı ve­ri­le­ri­ne göre ih­ra­cat sı­ra­la­ma­sın­da 4. sı­ra­yı alan, ÇAY­KUR’a Genel Müdür ve YK Baş­ka­nı ola­rak ba­şa­rı pla­ke­ti­ni­zi tak­tim et­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu hep bir­lik­te ya­şı­yo­ruz. Sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ni­ze şah­sım ve Yö­ne­tim ku­ru­lum ola­rak te­şek­kür­le­rim­le, yak­la­şan 2022 Yaş çay se­zo­nun şim­di­den ha­yır­lı ola­sı­nı di­li­yo­rum.” diye ko­nuş­tu.
     ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; “Rize’mizin sizin baş­kan­lı­ğı­nız­da mü­te­şeb­bis say­gın iş in­san­la­rı­mız­la bir­lik­te, te­şek­kü­lü­mü­zün İhra­cat sı­ra­la­ma­sın­da elde etmiş ol­du­ğu 4’culuk ba­şa­rı pla­ket ve bel­ge­si­ni tak­tim zi­ya­re­ti­niz­den mem­nun­luk duy­dum. İnşal­lah İhra­cat­ta yakın ge­le­cek­te 1’cı olma nok­ta­sın­da ça­lış­ma­la­rı­mı­zı her yıl büyük bir iv­mey­le sür­dür­me­ye devam et­mek­te­yiz. Size ve be­ra­be­ri­niz­de­ki kıy­met­li yö­ne­tim ku­ru­lu men­sup­la­rı­nı­za ve tüm üye­le­ri­ni­ze, Çay­kur ca­mi­amız ola­rak bu nazik zi­ya­re­ti­niz ve­si­le­siy­le biz­ler­de mem­nu­ni­ye­ti­miz­le te­şek­kür­le­ri­mi­zi su­nu­yo­ruz.” dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °