SALVADER'DEN ÇAYKUR'A VEFA

ha­zır­la­mış ol­duk­la­rı Çay­kur'un geç­mi­şi­ni ve bu­gü­nü içe­ren bilgi tab­lo­su­nu tak­tım et­ti­ler.

Güncel Haberler 21.06.2023 09:45:00 0
SALVADER

Kısa adı SAL­VA­DER olan, Rize Sa­lar­ha Va­di­si Yeni Şehir Kal­kın­dır­ma ve Da­ya­nış­ma Der­ne­ği YK Baş­ka­nı Dur­sun Ali Top­tan, be­ra­be­rin­de bir kısım YK Üye­le­riy­le bir­lik, ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim'i ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek, ha­zır­la­mış ol­duk­la­rı Çay­kur'un geç­mi­şi­ni ve bu­gü­nü içe­ren bilgi tab­lo­su­nu tak­tım et­ti­ler.
 Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM'i zi­ya­re­tin­de ko­nu­şan SAL­VA­DER Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Dur­sun Ali TOP­TAN, "D.​Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­nin yıl­lar­dır Altın yap­rak ola­rak ad­lan­dı­rı­lan çay bit­ki­si­nin başta, Rize iline ve yaş çay ta­rı­mı­nın ya­pıl­dı­ğı diğer komşu iller, Trab­zon, Art­vin, Gi­re­sun il­le­ri­nin güçlü eko­no­mik bit­ki­si­ni böl­ge­ye ka­zan­dı­ran ve buna ön­cü­lük yapan Zihni Derin ve ar­ka­daş­la­rı­na, dö­ne­min dev­let bü­yük­le­ri­ne ve size SAL­VA­DER aile­si ola­rak min­net ve vefa duy­gu­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Vefat etmiş olan­la­rı rah­met­le min­net­le anı­yo­ruz. Ça­yı­mı­zım bugün bu kıy­met­te ol­ma­sı­na emeği geçen ve ve­si­le olan­la­ra vefa bor­cu­mu­zu unut­ma­yız ve unut­tur­ma­yız.
Bir vefa te­za­hü­rü ola­rak ça­yı­mı­zın, Çay­kur'umu­zun ta­rih­çe­si­ni, ön­cü­lük ya­pan­la­rın se­rü­ven ve öz geç­miş­le­ri­ni sal­va­der aile­si ile bir­lik­te, Çay Plat­for­mu­mu­zun Baş­ka­nı Dilek Kan­sız'ın Ko­or­di­nas­yo­nun­da ka­le­me al­ma­yı önem­li bir görev ola­rak gör­dük. Der­le­nen bu bil­gi­le­ri üre­ti­ci ve tü­ke­ti­ci­ler bağ­la­mın­da ge­lecek ku­şak­la­ra ak­tar­mak ama­cıy­la siz Çay­kur Genel Mü­dü­rü­müz nez­di­niz de kıy­met­li tec­rü­be ve bil­gi­le­ri­niz doğ­rul­tu­sun­da ha­zır­la­dı­ğı­mız ya­zı­lı belge ve pa­no­la­rı­mı­zı, başta size sun­muş ol­ma­nın mut­lu­lu­ğu­nu hep bir­lik­te ya­şı­yo­ruz. Kat­kı­la­rı­nız­la ger­çek­le­şen bu hiz­me­ti­mi­zin de­va­mın­da ise, Fab­ri­ka­la­rı­nız Cum­hu­ri­yet, Ca­mi­da­ğı, Sa­lar­ha ve Am­bar­lık Çay Fab­ri­ka­la­rı Mü­dür­lük­le­ri­ne ve bağlı mer­ke­zi alım yer­le­ri­ne,
Çay­kur'un satış ma­ğa­za­la­rı­nı­za, üre­ti­ci ve tü­ke­ti­ci­le­rin görüp oku­ya­bi­le­ce­ği yer­le­re iz­ni­niz­le as­ma­yı he­def­li­yo­ruz.
Söz ko­nu­su tab­lo­la­rın diğer fab­ri­ka­la­ra ve bağlı alım yeri ve satış ma­ğa­za­la­rı­na da asıl­ma­sı­nı siz kıy­met­li Genel mü­dü­rü­müz ola­rak ta­li­mat­la­rı­nız doğ­rul­tu­sun­da talep edi­yor ve des­tek­le­ri­ni bek­li­yo­ruz. Des­tek­le­ri­ni­ze şimdi den, şah­sın ve Der­ne­ği­miz yö­ne­ti­mi ola­rak şük­ran­la­rı­mız­la çok te­şek­kür edi­yo­ruz." dedi.
   

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: SALVADER' ÇAYKUR'
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °