"SEÇİMİN KAZANANI RİZE'DİR, RİZE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDI"

Yeniden, RTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU;

Güncel Haberler 12.10.2022 09:11:00 0

    Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı ve TOBB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu 5 Ekim 2022 Çar­şam­ba Günü Ger­çek­leş­ti­ril­miş olan Oda Organ Se­çim­le­ri so­nuç­la­rı­nı de­ğer­len­dir­di. 5 Ekim 2022 Çar­şam­ba Günü Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası ile Mes­lek Ko­mi­te­si ve Mec­lis Üye­li­ği se­çim­le­ri ger­çek­leş­miş oldu.
    Baş­kan Ka­ra­meh­me­toğ­lu; “Seçim so­nuç­la­rı­na göre üye­le­ri­mi­zin te­vec­cüh­le­ri ile bir dönem daha se­çil­miş bu­lu­nu­yo­ruz. Bu sü­reç­te ön­ce­lik­le ira­de­le­ri­ni san­dı­ğa yan­sı­tan tüm üye­le­ri­mi­ze şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum.
    Ge­ri­de bı­rak­tı­ğı­mız dö­nem­de ili­miz ve böl­ge­miz için bir­lik­te mesai har­ca­dı­ğı­mız, bu dönem devam ede­me­ye­ce­ği­miz ancak biz­le­re des­tek­le­ri­ni sür­dü­re­cek­le­ri­ni bil­di­ği­miz yol ar­ka­daş­la­rı­mı­za özel­lik­le te­şek­kür edi­yo­rum. De­ğer­li üye­le­ri­miz, yeni bir dö­ne­me baş­la­dı­ğı­mız bu­gün­den iti­ba­ren he­def­le­ri­miz­den şaş­ma­ya­ca­ğı­mı­zı, Rize’nin ve böl­ge­nin eko­no­mik ve sos­yal alan­da ge­li­şi­mi için hiz­met­le­re devam ede­ce­ği­mi­zi ifade etmek is­te­rim. Ta­ze­le­nen eki­bi­miz­le bir­lik­te her adı­mı­mı­zı Rize için ata­ca­ğız.
    Bu­gü­ne kadar mü­ca­de­le et­ti­ği­miz her pro­je­nin so­nu­na kadar ta­kip­çi­si ola­ca­ğız. Yeni pro­je­ler­le si­ya­se­tin ve bü­rok­ra­si­nin ka­pı­la­rı­nı aşın­dır­ma­ya devam ede­ce­ğiz.
    Oda­mız Mec­li­si­ne gir­me­ye hak ka­za­nan tüm mec­lis üye­le­ri­ni can-ı gö­nül­den teb­rik edi­yo­rum. Oda­mız­da, 46 mec­lis üyesi ile tek vücut ola­cak, hep bir­lik­te Rize’miz için ça­lı­şa­ca­ğız.
    Bu se­çi­min tek ka­za­na­nı Rize’dir. Rize bizim ortak pay­da­mız­dır. Rize'nin daha ya­şa­na­bi­lir bir şehir ol­ma­sı için üye­le­ri­mi­ze daha fazla imkân sağ­lan­ma­sı için ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz.
    Siz de­ğer­li üye­le­ri­miz ve hal­kı­mız ile hep bir­lik­te Rize’yi bü­yü­te­ce­ğiz. Oda­mız seçim so­nuç­la­rı­nın ili­mi­ze ve böl­ge­mi­ze ha­yır­lar ge­tir­me­si­ni te­men­ni edi­yor say­gı­lar su­nu­yo­rum.” diye açık­la­dı.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °