ŞEHİDİMİZ DUALARLA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Hatay’da dev­ri­len duvar ve ağa­cın al­tın­da ka­la­rak kal­dı­rıl­dı­ğı has­ta­ne­de şehit düşen polis me­mu­ru hem­şe­ri­miz Mu­ham­met Ta­rak­çı, ili­miz­de son yol­cu­lu­ğu­na uğur­lan­dı.

Güncel Haberler 8.03.2023 10:43:00 0
ŞEHİDİMİZ DUALARLA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

 Tö­re­ne Em­ni­yet Genel Mü­dü­rü Meh­met Aktaş, Rize Va­li­si Kemal Çeber, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin Gök­du­man, Rize İl Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Ali Gün­gör ile çok sa­yı­da polis ve va­tan­daş­la­rı­mız ka­tıl­dı.
 An­ka­ra’da görev ya­par­ken Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li dep­rem­le­rin ar­dın­dan Hatay İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğün­de gö­rev­len­di­ri­len polis me­mu­ru Mu­ham­met Ta­rak­çı, An­tak­ya Ata­türk Parkı içe­ri­sin­de dev­ri­ye gö­re­vin­dey­ken üze­ri­ne ağaç ve duvar dev­ril­me­si so­nu­cu ya­ra­lan­mış­tı.
Ya­ra­la­nan polis me­mu­ru, am­bu­lans­la Hatay Sahra Has­ta­ne­si­ne kal­dı­rıl­mış­tı. İlk te­da­vi­si­nin ar­dın­dan ha­va­yo­lu ile Adana Şehir Has­ta­ne­si­ne sevki ya­pı­lan Ta­rak­çı'nın, ya­pı­lan tüm mü­da­ha­le­le­re rağ­men şehit düş­müş­tü. Şehit Ta­rak­çı’nın ce­na­ze­si, uçak­la ili­mi­ze ge­ti­ril­di. Şe­hi­di­miz için dü­zen­le­nen resmi tö­re­nin ar­dın­dan Rize Mer­kez­de­ki Sahil Camii’nde ce­na­ze na­ma­zı kı­lın­dı.
Ce­na­ze me­ra­si­mi­ne ka­tı­lan­lar ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi şe­hi­di­mi­zin ba­ba­sı Kadir Ta­rak­çı ve an­ne­si İlknur Ta­rak­çı’ya ta­zi­ye­de bu­lun­du. Ce­na­ze na­ma­zı­nın kı­lın­ma­sı­nın ar­dın­dan şehit Ta­rak­çı’nın naaşı, İslam­pa­şa Ma­hal­le­si’ndeki şe­hit­li­ğe def­ne­dil­di.       

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °