Tarih: 23.12.2022 10:24

Slimani Çaykur Rizesporun Takibinde

Facebook Twitter Linked-in

 Spor Toto 1. ligde mü­ca­de­le eden eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nı dört bir kol­dan devam et­ti­ri­yor. Devre arası trans­fer dö­ne­min­de en az 4-5 fut­bol­cu­yu kad­ro­su­na dahil et­me­yi plan­la­yan Çay­kur Ri­zes­por, hücum hat­tı­nı da güç­len­dir­me­yi plan­lı­yor. İleri uçta da Deniz Hüm­met, Ant­hony Van Der Hurk ve Ku­bi­lay Ka­nat­sız­kuş’ tan is­te­di­ği ve­ri­mi ala­ma­yan At­ma­ca, golcü trans­fe­ri için ha­re­ke­te geçti.
Süper lig ekibi Kon­yas­por’un sol kanat oyun­cu­su Amil­ton ile el sı­kı­şan ye­şil-ma­vi­li eki­bi­miz golcü trans­fe­ri için ara­yış­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da eki­bi­miz gün­de­mi­ne ta­nı­dık bir isim geldi. Fe­ner­bah­çe’nin eski oyun­cu­su ve Fran­sa’nın Brest eki­bin­de forma giyen İslam Sli­ma­ni için eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’un gi­ri­şim­de bu­lun­du­ğu iddia edil­di.
Sezon sonu Fran­sız ekibi ile söz­leş­me­si bi­tecek olan Ce­za­yir­li oyun­cu için Çay­kur Ri­zes­por’un trans­fer ko­mi­te­si­nin nabız yok­la­dı­ğı öğ­re­nil­di. Brest’te bek­len­ti­le­rin al­tın­da kalan 34 ya­şın­da­ki fut­bol­cu­nun ku­lüp­le­rin an­laş­ma­sı ha­lin­de ay­rı­lı­ğa sıcak bak­tı­ğı gelen bil­gi­ler ara­sın­da. Sli­ma­ni, Brest’te bu sezon 11 maçta forma gi­yer­ken, 1 gol, 1 asist­lik bir per­for­man­sa imza attı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —