Tarih: 24.01.2024 09:05

Smart Holding Çayelispor İkinci Yarıya İddialı Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Ton­ya­lı, ga­ze­te­mi­ze yap­tı­ğı açık­la­ma­da '' Devre arası bizim için za­man­la­ma ola­rak iyi oldu di­ye­bi­li­riz. Oğuz­han Malcı trans­fe­ri ile ta­kı­mı­mız güç­le­nir­ken, ilk yarı sa­kat­lık­la­rın­dan do­la­yı fazla ya­rar­la­na­ma­dı­ğı­mız Cemal Doğu ve İlyas Sarı'nın ta­ma­men iyi­leş­me­le­ri­ni de yeni trans­fer ola­rak gö­rü­yo­rum. On­lar­la be­ra­ber 3 trans­fer yap­tık di­ye­bi­li­rim. Her zaman be­lirt­ti­ğim gibi çok ka­li­te­li ve ye­te­nek­li bir kad­rom var ve trans­fer yap­mak için trans­fer yap­ma­ya­ca­ğız.
İlk ya­rı­ya göre ikin­ci yarı fiks­tür avan­ta­jı bizde gö­rü­nü­yor. Ra­kip­le­ri­miz ile evi­miz­de oy­na­ya­ca­ğız. Bu avan­ta­jı­mı­zı kul­la­nıp şeh­rin 30 yıl­lık 3.​lig öz­le­mi­ni bi­tir­mek için eli­miz­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğız.
Şubat ayın­da oy­na­ya­ca­ğı­mız maç­lar ligin ile­ri­si için be­lir­le­yi­ci ola­cak. Şubat ayını ka­yıp­sız geçip ile­ri­si için önü­mü­zü daha net ola­rak gör­mek is­ti­yo­ruz. Devre ara­sın­da 2 veya 3 ha­zır­lık maçı da yap­ma­yı dü­şü­nü­yo­ruz.
İkinci ya­rı­ya en hazır halde girip 4 Şu­bat­ta ki Do­ğu­ba­ya­zıt FK ma­çı­nı ka­za­na­rak ikin­ci ya­rı­ya mo­ral­li gir­mek is­ti­yo­ruz '' di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.             Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —