"Son kez destek istiyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Güncel Haberler 16.12.2022 11:33:00 0

 Se­çim­ler için son dönem vur­gu­sun­da bu­lu­nan Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan, Tür­ki­ye yüz­yı­lı­nın in­şa­sı­nı baş­la­tıp, bay­ra­ğı genç­le­re tes­lim ede­ce­ği­ni söy­le­di.
 2023 yı­lın­da ya­pı­la­cak se­çim­le­re 7 aylık bir süre kal­mış­ken si­ya­set are­na­sın­da yarış devam edi­yor.
Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan, Cum­hu­ri­yet Mey­da­nı'nda Ve­zir­köp­rü Dev­let Has­ta­ne­si, Asar­cık-Ka­vak Yolu, 19 Mayıs Üni­ver­si­te­si Bal­lı­ca Kam­pü­sü ve Ya­pı­mı Ta­mam­la­nan Diğer Pro­je­le­rin Toplu Açı­lış Tö­re­ni'nde ko­nuş­tu.
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın ko­nuş­ma­sın­da son dönem vur­gu­su yap­ma­sı dik­kat­le­ri çekti.
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, 2023 se­çim­le­rin­de son kez aday ola­ca­ğı­nı ar­dın­dan bay­ra­ğı genç­le­re tes­lim ede­ce­ği­nin be­lirt­ti.
"2023'te son defa des­tek is­ti­yo­ruz"
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, "Tür­ki­ye Yüz­yı­lı ile yeni ve daha büyük atı­lı­mın müj­de­si­ni siz­ler­le pay­la­şı­yo­ruz. İnşal­lah 2023'te mil­le­ti­miz­den kendi adı­mı­za son defa is­te­di­ği­miz des­tek­le Tür­ki­ye Yüz­yı­lı'nın ilk kıs­mı­nı inşa edip bu bay­ra­ğı genç­le­re dev­re­de­ce­ğiz." dedi.
"Dev­ral­dı­ğı­mız Tür­ki­ye ile tes­lim ede­ce­ğim Tür­ki­ye ara­sın­da­ki farkı her­kes gö­re­bil­mek­te­dir"
2023'e böyle yü­rü­ye­ce­ğiz 
vur­gu­su yapan Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, "Bizim bü­yük­le­ri­miz­dendev­ral­dı­ğı­mız Tür­ki­ye ile genç­le­ri­mi­ze tes­lim ede­ce­ği­miz Tür­ki­ye ara­sın­da­ki farkı akıl ve vic­dan sa­hi­bi her­kes gö­re­bil­mek­te­dir." şek­lin­de ko­nuş­tu.
"Mu­ha­se­be­yi kim­se­ye bı­rak­ma­dan kendi ken­di­mi­ze ya­pı­yo­ruz"
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, "Bunca yıl­dır ül­ke­yi yö­ne­ten bir ki­şi­nin, el­bet­te ek­sik­lik­le­ri, ha­ta­la­rı ola­bi­lir. Eski Tür­ki­ye’nin en büyük so­ru­nu, mil­le­tin yetki ver­dik­le­rin­den; ül­ke­ye ve mil­le­te ver­me­dik­le­ri hiz­me­tin he­sa­bı­nın so­rul­ma­ma­sıy­dı. Biz bu mu­ha­se­be­yi kim­se­ye bı­rak­ma­dan kendi ken­di­mi­ze ya­pı­yo­ruz. Söz verip de ya­pa­ma­dık­la­rı­mı­zın pe­şin­den ko­şu­yo­ruz." şek­lin­de ko­nuş­tu.


Anahtar Kelimeler: " destek istiyoruz"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °