"Takımın değişilmez oyuncusu olmak istiyorum"

Çaykur Rizespor’un futbolcusu Mithat Pala,

Spor Haberleri 22.07.2022 09:25:00 0

    Çay­kur Ri­zes­por’un 21 ya­şın­da­ki genç orta saha fut­bol­cu­su Mit­hat Pala, Çay­kur Ri­zes­por fut­bol­cu­su ol­mak­tan mem­nun ol­du­ğu­nu be­lir­tir­ken, Süper Lig’e tek­rar çık­mak için el­le­rin­den ge­le­ni ya­pa­cak­la­rı­nı söy­le­di.
    Çaykur Ri­zes­por’da ka­lı­cı olmak is­te­di­ği­ni kay­de­den Pala, “Ri­zes­por’da kendi he­def­le­rim­den daha önem­li olan ku­lü­bün he­def­le­ri­dir. Ri­zes­por’u hak­ket­ti­ği yere, Süper Lig’e ta­şı­mak ön­ce­lik­li he­de­fi­miz. Daha sonra kendi he­de­fim bu ta­kı­mın bir par­ça­sı olmak, ka­lı­cı olmak ve bu ta­kı­mın de­ği­şil­mez oyun­cu­la­rın­dan ol­mak­tır. Ri­zes­por ta­raf­ta­rı iyi günde kötü günde hep ya­nı­mız­da­lar. Her zaman bize des­tek olu­yor­lar. Bu sene de on­la­rın bize ola­cak des­te­ğiy­le, sağ­la­dık­la­rı mo­ti­vas­yon­la, ta­raf­ta­rın gü­cü­nü ar­ka­mı­za ala­rak Ri­zes­por’u layık ol­du­ğu yere, Süper Lig’e hep be­ra­ber çı­kar­ta­ca­ğız” ifadelerini kullandı.
“Bü­lent ho­ca­nın ba­şa­rı­sı tar­tı­şıl­maz”
    Takım için elin­den ge­le­nin en iyi­si­ni ya­pa­ca­ğı­nı söy­le­yen Pala, “Ri­zes­por’un çok iyi bir kulüp ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yo­rum ve bu­ra­da ger­çek­ten çok mut­lu­yum. Bu­ra­da bu­lun­du­ğum sü­re­ce de elim­den ge­le­nin en iyi­si­ni ya­pa­ca­ğım. Bü­lent ho­ca­nın fut­bol­cu­luk ka­ri­ye­ri olsun, tek­nik di­rek­tör­lük ka­ri­ye­ri olsun ba­şa­rı­sı tar­tı­şıl­maz. Tüm Tür­ki­ye’nin kabul et­ti­ği ve bil­di­ği bir şey­dir. Ho­ca­mız bize her ko­nu­da yar­dım­cı ol­ma­ya ça­lı­şı­yor. Biz de onun söy­le­dik­le­ri­ni sa­ha­ya yan­sıt­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz” şeklinde ko­nuş­tu.
          

  Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °