TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DESTEKLEMELERİ ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA TANITILDI

Trab­zon İl Ko­or­di­na­tö­rü Şan­sal Ay­doğ­du su­nu­muy­la kır­sal kal­kın­ma des­tek ve hi­be­le­ri hak­kın­da bil­gi­len­dir­me top­lan­tı­sı Ça­ye­li TSO’da ger­çek­leş­ti­ril­di.

Güncel Haberler 13.12.2023 09:23:00 0
TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DESTEKLEMELERİ ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA TANITILDI

 İli­miz­de Ku­ru­lan Tarım ve Kır­sal Kal­kın­ma­yı Des­tek­le­me Ku­ru­mu il ko­or­di­na­tör­lü­ğü iş bir­li­ği içe­ri­sin­de, Trab­zon İl Ko­or­di­na­tö­rü Şan­sal Ay­doğ­du su­nu­muy­la kır­sal kal­kın­ma des­tek ve hi­be­le­ri hak­kın­da bil­gi­len­dir­me top­lan­tı­sı Ça­ye­li TSO’da ger­çek­leş­ti­ril­di. Top­lan­tı­ya Ça­ye­li İlçe Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Yaşar Sa­rı­ib­ra­him, STK baş­kan­la­rı, Kurum amir­le­ri, Oda üye­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tı­lım sağ­la­dı­lar.
Daha önce ili­miz­de ol­ma­yan ve des­tek­le­me­le­rin­den fay­da­la­na­ma­dı­ğı­mız Tarım ve Kır­sal Kal­kın­ma­yı Des­tek­le­me Ku­ru­mu 2024 yılı des­tek­le­ri ile be­ra­ber ili­miz de fa­ali­ye­te baş­la­dı. Kır­sal kal­kın­ma ham­le­le­ri kap­sa­mın­da Tarım, Hay­van­cı­lık, ener­ji ve Tu­rizm ko­nu­la­rın­da ili­miz­de kurum ve özel sek­tö­re hibe des­tek­le­ri­ni sür­dü­re­cek­tir de­nil­di.  Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °