Tarih: 10.02.2023 09:42

TFF LİGLERE “ DEVAM” DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Ya­şa­nan dep­rem fe­la­ke­tin­den ötürü Spor Ba­kan­lı­ğı ikin­ci bir du­yu­ru­ya kadar tüm spor mü­sa­ba­ka­la­rı­nın dur­du­rul­du­ğu­nu du­yur­muş­tu.
Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu dün ger­çek­leş­tir­di­ği top­lan­tı son­ra­sı lig­le­rin tak­vi­mi­ni şe­kil­len­dir­di.
Bu hafta sonu oy­nan­ma­sı ge­re­ken mü­sa­ba­ka­lar 17 Şubat’tan iti­ba­ren oy­nan­ma­ya baş­la­ya­cak.
TFF’den ya­pı­lan açık­la­ma şöyle; “6 Şubat ta­ri­hin­de ül­ke­miz­de mey­da­na gelen dep­rem­ler se­be­biy­le Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ka­ra­rıy­la yedi gün sü­rey­le milli yas ilan edil­miş­tir. Söz ko­nu­su dep­rem­ler so­nu­cu ne yazık ki büyük can ka­yıp­la­rı ya­şa­dık. Bir­çok ya­ra­lı­mız ve hala enkaz al­tın­da kur­ta­rıl­ma­yı bek­le­yen bir­çok va­tan­da­şı­mız mev­cut.
24 VE 25.​HAFTA SONRA BELİRLE­NECEK
Bu se­bep­ler­le, tüm ül­ke­mi­zi derin bir üzün­tü­ye boğan bu dep­rem fe­la­ke­ti­nin ar­dın­dan 07.02.2023 ve 12.02.2023 ta­rih­le­ri ara­sın­da oy­nan­ma­sı plan­la­nan tüm pro­fes­yo­nel ve ama­tör mü­sa­ba­ka­lar Fe­de­ras­yo­nu­muz ta­ra­fın­dan er­te­len­miş­tir. 10-11-12-13 Şubat ta­rih­le­rin­de Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oy­nan­ma­sı ge­re­ken tüm pro­fes­yo­nel mü­sa­ba­ka­lar 17-18-19-20 Şubat ta­rih­le­rin­de oy­na­na­cak­tır. Son­ra­ki haf­ta­lar buna göre plan­la­na­cak­tır. Er­te­le­me maç­la­rı se­be­biy­le Spor Toto Süper Lig'in 24. ve 25. hafta mü­sa­ba­ka­la­rı ile Spor Toto 1. Lig'in 27. hafta mü­sa­ba­ka­la­rı ye­ni­den plan­la­na­cak­tır.”
DEP­REM BİLET İPTAL ETTİRDİ!..
ÇAY­KUR RİZES­POR’UN TRANS­FERİN SON GÜN­LERİNE BI­RAK­TI­ĞI SANT­RA­FOR ARA­YIŞ­LA­RI­NA BU KEZ DE ÜLKEMİZDE YA­ŞA­NAN BÜYÜK DEP­REM ENGEL OLDU..
İmza için Tür­ki­ye’ye gel­me­si bek­le­ni­len Ka­me­run­lu sant­ra­for John Mary ya­şa­nan dep­rem fe­la­ke­ti ne­de­niy­le son anda bi­le­ti­ni iptal et­ti­ği öğ­re­nil­di.
TFF UZA­TA­CAK!..
TFF, trans­fer dö­ne­mi­ni uzat­ma ka­ra­rı aldı. Edi­ni­len bil­gi­ler doğ­rul­tu­sun­da TFF, FİFA’dan özel izin ala­rak kış trans­fer dö­ne­mi­ni bir hafta daha uza­ta­ca­ğı gelen bil­gi­ler ara­sın­da yer alı­yor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —