THK RİZE ŞUBESİNDE GENEL KURUL YAPILDI, BAŞKANLIĞA MEHMET DEMİR YENİDEN SEÇİLDİ

THK RİZE ŞUBESİNDE GENEL KURUL YAPILDI, BAŞKANLIĞA MEHMET DEMİR YENİDEN SEÇİLDİ

THK Rize Şu­be­sin­de ya­pı­lan ola­ğan genel ku­rul­da tek aday olan Baş­kan Meh­met Demir ye­ni­den Rize Şu­be­si Baş­kan­lı­ğı­na se­çil­di.

 (THK) Türk Hava Ku­ru­mu şu­be­sin­de yoğun bir ka­tı­lım­la ya­pı­lan Genel Kurul Saygı Du­ru­şu ve İstik­lal Marşı okun­ma­sıy­la baş­la­dı. Açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan Şube Baş­ka­nı Meh­met Demir’ ’şu­be­miz kendi im­kân­la­rıy­la kendi me­kâ­nın­da hiz­met ya­pı­yor. Üye ar­ka­daş­la­rı­mı­zın des­te­ği­ni her an ya­nı­mız­da gö­rü­yo­ruz. Son yıl­lar­da pan­de­mi do­la­yı­sıy­la fa­ali­ye­ti­miz ol­ma­dı. Bor­cu­muz yok­tur. Bugün nor­mal ola­ğan genel ku­ru­lu­mu­zu ya­pı­yo­ruz.
1925 yı­lın­da Ata­türk ta­ra­fın­dan ku­ru­lan Türk Tay­ya­re Ce­mi­ye­ti daha sonra Türk Hava Ku­ru­mu adını ala­rak bu­gün­le­re geldi. Biz bay­ra­ğı sağ ol­du­ğu­muz müd­det­çe ta­şı­ya­rak daima ileri gö­türt­mek ama­cın­da­yız’’ dedi.
Ya­pı­lan seçim son­ra­sın­da tek aday ola­rak ye­ni­den Baş­kan se­çi­len Meh­met Demir’in lis­te­sin­de yeni yö­ne­tim şu isim­ler­den mey­da­na geldi,
YÖNETİM KU­RU­LU ASİL ÜYE­LER
1-Meh­met Demir –Baş­kan
2-Mu­am­mer Ber­be­roğ­lu
3-İsmet Kö­soğ­lu
4-Ah­met Oflu
5-İsmail Van­lı­oğ­lu
Yedek Üye­ler
1-Ta­mer Ek­şi­oğ­lu
2-Ha­lil İbra­him Gün­te­pe
3-İrfan Yük­sek­te­pe
4-Ömer Hamza Semiz
5-Er­sin Be­ki­roğ­lu
DE­NET­LE­ME KU­RU­LU-Asil
1-Or­han Ka­sar­cı
2-Ra­ma­zan Kam­bur
3-Ali Rıza Ataç
YEDEK ÜYE­LER
1-Yıl­maz Ha­cı­hü­se­yi­noğ­lu
2-rı­za Bi­be­roğ­lu
3-Ne­bi Kasap
BÜ­YÜK­ GE­NEL KURUL DE­LE­GESİ
Meh­met Demir
       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU