Togg İçin İlk Siparişler Alınmaya Başladı

Togg İçin İlk Siparişler Alınmaya Başladı

Tür­ki­ye'nin yerli elekt­rik­li oto­mo­bi­li Togg'un ilk mo­de­li olan, C-seg­ment, elekt­rik­li SUV mo­de­li 'T10X' için ön si­pa­riş­ler alın­ma­ya baş­la­dı.

 Şir­ket­ten ya­pı­lan açık­la­ma­da; Togg'un ilk mo­de­li olan, C-seg­ment, elekt­rik­li SUV mo­de­li T10X'un satış fi­ya­tı, 953 bin lira ola­rak açık­lan­dı.
3 fark­lı ver­si­yo­nu bu­lu­na­cak oto­mo­bi­lin fi­ya­tı, do­na­nı­mı ve men­zil özel­lik­le­ri­ne göre de­ği­şik­lik gös­te­recek. Togg’un en yük­sek do­na­nım ve men­zil sunan ver­si­yo­nu­nun satış fi­ya­tı ise 1 mil­yon 790 bin lira ola­rak açık­lan­dı.
2 fark­lı do­na­nım se­vi­ye­si ve 2 ba­tar­ya se­çe­ne­ği­ne sahip T10X’in ön si­pa­riş­le­ri için bi­rey­sel kul­la­nı­cı­la­ra ön­ce­lik ve­ri­lecek de­nil­di. T10X için ön si­pa­riş­le­rin alın­ma­sı­na ‘Tru­mo­re’ di­ji­tal plat­for­mu ve ‘www.​togg.​com.​tr’ in­ter­net si­te­si üze­rin­den alın­ma­ya baş­lan­dı. 27 Mart’a kadar sü­recek. Togg T10X’un ilk kul­la­nı­cı­la­rı, çe­ki­liş­le be­lir­le­necek ve ilk si­pa­riş­ler de kul­la­nı­cı­la­rıy­la 2023 yılı bo­yun­ca bu­lu­şa­cak. Çe­ki­li­şe ka­tı­lan kul­la­nı­cı­lar, ön ödeme ön­ce­si akıl­lı ci­haz­la­rı­nı mo­de­lin­den ren­gi­ne kadar ya­pı­lan­dı­ra­bi­lecek. Noter hu­zu­run­da 28 Mart’ta ya­pı­la­cak di­ji­tal çe­ki­liş sis­te­miy­le de ön si­pa­riş sa­hip­le­ri be­lir­le­necek. Ön si­pa­riş dö­ne­mi so­nun­da noter hu­zu­run­da ya­pı­la­cak çe­ki­liş­le si­pa­riş hakkı ka­za­nan­lar, tes­li­mat ön­ce­li­ğiy­le be­lir­le­necek. Tes­li­mat ta­ri­hi be­lir­le­nir­ken, se­çi­len ver­si­yo­nun yak­la­şık tes­li­mat dö­ne­mi ile kul­la­nı­cı­nın çe­ki­liş sı­ra­la­ma­sın­da­ki yeri dik­ka­te alı­na­cak.
ÖN SİPARİŞ VE ÇEKİLİŞ SÜRECİ
2023 yılı için­de T10X sahi­bi olmak için çe­ki­li­şe ka­tıl­mak is­te­yen­ler, 'Togg.​com.​tr' veya App Store, Go­og­le Play ve App Gal­lery üze­rin­den kul­la­nı­ma su­nu­lan Tru­mo­re uy­gu­la­ma­sın­dan 'Akıl­lı Cihaz Kon­fi­gü­ra­tö­rü'ne girip, ci­ha­zın do­na­nım özel­lik­le­ri­ni, tek­nik ve­ri­le­ri­ni ve model fi­yat­la­rı­nı in­ce­le­ye­bi­lecek; di­le­dik­le­ri T10X ver­si­yo­nu­nu seçip is­te­dik­le­ri gibi ya­pı­lan­dı­ra­bi­lecek. Kul­la­nı­cı­lar, seç­tik­le­ri ver­si­yo­nun ta­sa­rı­mı­nı, 'Tür­ki­ye'nin Renk­le­ri'yle 360 de­re­ce dön­dü­re­rek in­ce­le­yip, dış renk se­çe­ne­ği­ne karar ve­re­bi­lecek. Di­ler­ler­se akıl­lı ci­ha­zın bu­lun­du­ğu or­ta­mı de­ğiş­ti­rip be­ğen­dik­le­ri dış ren­gin T10X üze­rin­de gü­neş­li ha­va­da nasıl gö­rün­dü­ğü­nü de gö­re­bi­lecek.
Dış rengi be­lir­le­yen kul­la­nı­cı­lar, son­ra­ki adım­da T10X'in jant se­çe­nek­le­ri ara­sın­dan seçim yapıp, iç ta­sa­rı­mı keş­fet­me­ye ge­çecek. Kul­la­nı­cı­lar, T10X'in geniş ha­cim­li iç ta­sa­rı­mı­nı ya­kın­laş­tı­ra­rak veya daha geniş bir açı­dan gö­re­bi­lecek sonra da di­le­dik­le­ri op­si­yo­nel do­na­nım­la­rı ek­le­yip, lans­ma­na özel avan­taj­lı do­na­nım pa­ket­le­ri­nin de­tay­la­rı­nı gö­rün­tü­le­ye­bi­lecek. Kon­fi­gü­ras­yo­nu ta­mam­la­yan­lar özet say­fa­sın­da de­tay­la­rı in­ce­le­ye­rek son kont­rol­le­ri­ni ya­pa­cak.
60 BİN TL ÖN ÖDEME
Ön si­pa­riş söz­leş­me­si­ni in­ce­le­yip, onay­la­yan­lar ise ödeme aşa­ma­sı­na ge­çecek. Eğer kul­la­nı­cı­nın daha ön­ce­den ku­ru­lu Tru­mo­re e-Cüz­da­nı varsa ve 60 bin TL ba­ki­ye yük­le­miş­se ön öde­me­yi ta­mam­la­yıp çe­ki­li­şe ka­tıl­ma hakkı ka­za­na­cak ya da Tru­mo­re üze­rin­den 'Tru­mo­re e-Cüz­da­nı'nı ya­ra­tıp 60 bin TL ba­ki­ye­si­ni yük­le­dik­ten sonra ön öde­me­yi ta­mam­la­ya­rak çe­ki­li­şe ka­tıl­ma hakkı elde edecek. Ön si­pa­riş dö­ne­mi ka­pan­dık­tan sonra di­ji­tal çe­ki­liş 28 Mart'ta noter hu­zu­run­da çe­ki­lecek. Çe­ki­li­şe ka­tı­la­cak kul­la­nı­cı­la­rın sı­ra­lı lis­te­si, çe­ki­liş ön­ce­sin­de Togg ta­ra­fın­dan ya­yım­la­na­cak. Çe­ki­liş son­lan­dı­ğın­da ka­za­nan kul­la­nı­cı­lar, akıl­lı ci­haz­la­rı­nın tes­li­mat ta­ri­hi gel­di­ğin­de, ön ödeme tu­ta­rı dü­şül­müş şe­kil­de kalan öde­me­le­ri­ni ya­pa­cak.Ön si­pa­riş dö­ne­mi so­nun­da noter hu­zu­run­da ya­pı­la­cak çe­ki­liş­le si­pa­riş hakkı ka­za­nan­lar tes­li­mat ön­ce­li­ğiy­le bir­lik­te be­lir­le­necek. Tes­li­mat ta­ri­hi be­lir­le­nir­ken se­çi­len ver­si­yo­nun yak­la­şık tes­li­mat dö­ne­miy­le kul­la­nı­cı­nın çe­ki­liş sı­ra­la­ma­sın­da­ki yeri dik­ka­te alı­na­cak. Çe­ki­liş­te si­pa­riş hakkı ka­za­na­ma­yan kul­la­nı­cı­la­rın ön ödeme be­del­le­ri ise kul­la­nı­cı­la­rın Tru­mo­re e-Cüz­dan'la­rı­na, ar­dın­dan ban­ka­la­rı­na bağlı ola­rak en geç 14 gün için­de oto­ma­tik ola­rak he­sap­la­rı­na geri ya­tı­rı­la­cak açık­la­ma­sı ya­pıl­dı.
    

Haber Merkezi