TRABZON MİLLETVEKİLİ BÜYÜKAYDIN'DAN ALİM'E ZİYARET

TRABZON MİLLETVEKİLİ BÜYÜKAYDIN

Eko­no­mik İşbir­li­ği Par­la­men­ter Asamb­le­si Üyesi Yıl­maz BÜ­YÜ­KAY­DIN, ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM’i zi­ya­ret etti.

 Tür­ki­ye Büyük Mil­let Mec­li­si (TBMM) 28 Dönem Trab­zon Mil­let­ve­ki­li, Milli Eği­tim, Kül­tür, Genç­lik ve Spor Ko­mis­yo­nu ve Ka­ra­de­niz Eko­no­mik İşbir­li­ği Par­la­men­ter Asamb­le­si Üyesi Yıl­maz BÜ­YÜ­KAY­DIN, ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM’i zi­ya­ret etti. Trab­zon ili­nin ta­nın­mış iş in­sa­nı, si­ya­set ve spor adamı, Ak Parti Trab­zon Mil­let­ve­ki­li Yıl­maz Bü­yü­kay­dın, “ Doğu Ka­ra­de­niz böl­ge­miz­de en önem­li tarım ürü­nü­müz olan çay bit­ki­mi­zin ağır­lık­lı ola­rak sı­ra­sıy­la ye­tiş­ti­ği, Rize, Trab­zon, Art­vin ve Gi­re­sun il­le­ri­miz­de Çay­kur çay fab­ri­ka­la­rıy­la, üret­miş ol­du­ğu on­lar­ca ürün çe­şit­le­riy­le, iş is­tih­da­mıy­la, çay satış ma­ğa­za­la­rıy­la, ül­ke­miz böl­ge­miz en güçlü mar­ka­sı ve te­şek­kür­lü olma nok­ta­sın­da­ki gü­cü­nün ar­ta­rak devam et­me­si için par­la­men­to­da üze­ri­mi­ze dü­şe­ni ya­pı­yo­ruz.
Ça­yı­mı­zın ge­li­şi­mi ve üre­ti­ci­le­ri­mi­zin re­fa­hı için ku­rum­da devam eden ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­rı­nı­zın de­va­mı­nı di­li­yo­rum. ”dedi.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim, Trab­zon Mil­let­ve­ki­li sn. Bü­yü­kay­dın’ın, Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü­nü zi­ya­ret­ten duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti­ni dile ge­tir­di.
           Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI