Trabzon'da Dostluk Kazandı

Mas­ter­ler ve Ve­te­ran­lar fut­bol­da ikin­ci ba­ha­rı­nı ya­şa­yan­la­rın li­gin­de fut­bol­da es­ki­ye dair öz­le­di­ği­miz şık ha­re­ket­le­rin göz­lem­len­di­ği maçta he­ye­can­lı anlar ya­şan­dı.

Spor Haberleri 9.12.2022 09:45:00 0
Trabzon

 Fut­bol­da ikin­ci ba­ha­rı­nı ya­şa­yan ih­ti­yar de­li­kan­lı­lar, Ak­ya­zı Stadı/Trab­zon sa­ha­sın­da karşı kar­şı­ya geldi. Rize Mas­ter­ler attı, Trab­zon'da dost­luk ka­zan­dı. Maçın henüz 15. da­ki­ka­sın­da, Halit Üzüm­cü'nün at­tı­ğı gol ile maça hızlı baş­la­yan Rize Mas­ter­ler ta­kı­mı or­ga­ni­ze, ayağa pas oy­na­yıp ve iki hücum oyun­cu­suy­la atağa çık­tı­lar hep, ilk yarı bul­duk­la­rı 2 gol ile ilk dev­re­yi 2-0 önde ta­mam­la­dı­lar.
Rize Mas­ter­ler 2
Ak­ça­abat Sebat Ve­te­ran­lar 0
Gol­ler,Halit Üzüm­cü , Savaş To­pa­loğ­lu
Maçın ikin­ci dev­re­sin­de Ak­ça­abat Sebat Ve­te­ran­lar be­ra­ber­lik için bas­tır­sa da, Rize Mas­ter­ler ka­le­ci­si­ni ge­çe­me­di­ler, Maçın 25. da­ki­ka­da, Adem Ayvaz'ın (Sebat) at­tı­ğı gol ile du­ru­mu 2-1 e ge­tir­di. Trab­zon tem­sil­ci­si Sebat bas­tı­rır­ken 50. da­ki­ka­da Rize Mas­ter­ler du­ru­mu 3-1 yaptı. Bu skor­dan sonra oyun biraz sert­leş­ti, hemen ar­dın­dan Rize Mas­ter­ler, Halil'in go­lüy­le 4-1 e ge­tir­di. Maçın son da­ki­ka­la­rın­da Sebat sağlı sollu atak­lar­la gol ara­sa­da, 65. da­ki­ka da bi­ti­me beş da­ki­ka kala Adem'in aya­ğın­dan bul­du­ğu golle skoru 4-2 ya­pa­bil­di. Maç da bu skor­la sona erdi. Ak­ça­abar Sebat Ve­te­ran­lar bu skor­la ilk mağ­lu­bi­ye­ti­ni almış oldu.                    

 Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: Trabzon' Dostluk Kazandı
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °