"Trabzon'dan sadece bir 3 puan aldık"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut,

       Palut, Trab­zons­por kar­şı­sın­da sa­de­ce 3 puan al­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "3 gol attık. Daha faz­la­sı ola­bi­lir miydi, ola­bi­lir­di" dedi.
 Süper Lig'in 3. haf­ta­sın­da dep­las­man­da Trab­zons­por'u 3-2 mağ­lup eden tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'da Tek­nik Di­rek­tör İlhan Palut, maçın ar­dın­dan basın top­lan­tı­sı dü­zen­le­di. Güzel bir fut­bol kar­şı­laş­ma­sı oy­na­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "3 gol attık. Daha faz­la­sı ola­bi­lir miydi, ola­bi­lir­di. Tabii Trab­zons­por da başka gol­ler ata­bi­lir­di. Genel ola­rak he­ye­ca­nın bit­me­di­ği, tem­po­nun düş­me­di­ği, bence güzel bir fut­bol kar­şı­laş­ma­sıy­dı. Bizim bu ga­li­bi­ye­te ih­ti­ya­cı­mız vardı. 3 pu­an­lar ka­za­nı­lır.
Bugün olmaz, 2 hafta sonra, 3 hafta sonra ka­za­nı­rız ama bu genç ta­kı­mın, Süper Lig tec­rü­be­si çok az. Ta­kı­mın neler ya­pa­bile­cek­le­ri­ni gör­me­si için, öz­gü­ven­le­ri­nin bu ligde yu­ka­rı çe­kil­me­si için son de­re­ce önem­liy­di.
Sa­de­ce bir 3 puan aldık.Git­me­miz ge­re­ken çok yol var. Yarın iti­ba­rıy­la ça­lış­ma­la­rı­mı­za devam ede­ce­ğiz" dedi.
               

Haber: Halil İbra­him Saklı