"Transferde Sezon başına Düştüğümüz Hatalara Düşmeyeceğiz"

Se­li­moğ­lu, yeni se­zon­da yeni bir ya­pı­lan­ma­ya gi­de­rek takım büt­çe­si­ni dü­şü­re­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek mev­cut ya­ban­cı­lar­dan ho­ca­nın ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da sa­de­ce 2 sinin ka­la­ca­ğı­nı söy­le­di.

Çaykur Rizespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu;
"Transferde Sezon başına Düştüğümüz Hatalara Düşmeyeceğiz"

    Çay­kur Ri­zes­por As Baş­ka­nı ve Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu yap­tı­ğı açık­la­ma­da, yeni se­zon­da yeni bir ya­pı­lan­ma­ya gi­de­rek takım büt­çe­si­ni dü­şü­re­cek­le­ri­ni söy­le­di. Se­li­moğ­lu, Yeni se­zon­da yeni bir ya­pı­lan­ma­ya gi­de­ce­ğiz. TFF 1. Li­gin­de 4+3 ya­ban­cı hak­kı­mız var. Sezon başı özel­lik­le ya­ban­cı oyun­cu­lar­da söz­leş­me­ler avro üze­rin­den ya­pıl­mış Avro ikiye kat­lan­dı. Bu ne­den­le ho­ca­mı­zın ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da ya­ban­cı oyun­cu­lar­dan sa­de­ce iki ta­ne­si ka­la­ca­ğı­nı söy­le­di.
    Alt ya­pı­dan gelen ka­li­te­li genç­le­rin ge­lecek sezon ta­kım­da ka­la­ca­ğı­nı söy­le­yen Çay­kur Ri­zes­por As Baş­ka­nı ve Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, “Ri­zes­por’ un malı olan, şu an ki­ra­lık ola­rak başka ta­kım­lar­da oy­na­yan oyun­cu­la­rı­mız var. Ho­ca­mız bu oyun­cu­la­rı takip edi­yor. Ho­ca­mı­zın ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da bu oyun­cu­lar­dan 2-3 ünü tutup di­ğer­le­ri­ni yine ki­ra­la­ya­ca­ğız. Alt ya­pı­dan gelen genç­ler var. On­lar­da ka­la­ca­ğı­nı söy­le­di. Trans­fe­ri 23 Ha­zi­ra­na kadar ta­mam­la­mak is­te­dik­le­ri­ni kay­de­den Çay­kur Ri­zes­por As Baş­ka­nı ve Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, “23 Ha­zi­ran’ da kamp var. Kampa kadar trans­fe­ri ta­mam­la­ya­ca­ğız. Geçen sezon gibi ha­ta­ya düş­me­ye­ce­ğiz. Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­dık. Ho­ca­mı­zın iz­le­di­ği oyun­cu­lar var. On­la­rı bize rapor ola­rak sundu. Bu oyun­cu­lar ko­nu­sun­da yö­ne­tim ola­rak araş­tır­ma­lar ya­pı­yo­ruz. Fut­bol­cu iz­le­me ko­mi­te­mi­zin takıp et­ti­ği oyun­cu­lar var. Kısa zaman için­de trans­fer­le­re baş­la­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di.
    Trans­fer­de Türk oyun­cu­la­ra ağır­lık ve­re­cek­le­ri­ni kay­de­den Se­li­moğ­lu, “Fazla oyun­cu almak is­te­mi­yo­ruz. Bu ne­den­le direk ta­kı­ma katkı su­na­cak oyun­cu­lar ala­ca­ğız. Özel­lik­le ya­ban­cı oyun­cu ko­nu­sun­da çok dik­kat­li dav­ra­na­ca­ğız. Av­ru­pa’da top koş­tu­ran yerli oyun­cu­lar­dan da trans­fer­de fay­da­la­na­ca­ğız. Mev­cut kad­ro­muz­da­ki Türk oyun­cu­lar’dan ço­ğu­nu tu­ta­cak­la­rı­nı söy­le­di.
          

Haber Merkezi