TSYD Bursa'dan yepyeni 'Macera'

Os­man­ga­zi Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Dün­dar, TSYD Bursa Şu­be­si üye­le­ri­ni yeni yaşam alanı ken­tin yeni yaşam alanı ‘Ma­ce­ra Bursa’da konuk etti.

Güncel Haberler 10.09.2022 12:59:00 0
TSYD Bursa

Ad­re­na­lin tut­kun­la­rı­nın yeni ad­re­si olan ‘Ma­ce­ra Bursa’ TSYD Bursa Şu­be­si üye­le­ri ile spor ba­sı­nı­nı ağır­la­dı.
    Ke­yif­li geçen et­kin­li­ğe Os­man­ga­zi Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Dün­dar, be­le­di­ye baş­kan yar­dım­cı­la­rı, TSYD Bursa Şube Baş­ka­nı Meh­met Ali Ek­mek­çi ile der­nek üye­le­ri ve spor med­ya­sı­nın men­sup­la­rı ka­tıl­dı.
233 BİN ÇİÇEK VAR
    Os­man­ga­zi Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Dün­dar, genç­le­rin, ad­re­na­lin tut­kun­la­rı­nın ve her yaş­tan Bur­sa­lı­la­rın sos­yal alan ve ak­ti­vi­te ih­ti­ya­cı­na cevap ve­recek Ma­ce­ra Bursa’nın, ‘Çiçek Bah­çe­si, Zip­li­ne, Kızak Sis­te­mi ve Ma­ce­ra Parkı’ ile çe­şit­li bö­lüm­ler­den oluş­tu­ğu­nu ak­tar­dı. Dün­dar, park ala­nın­da; 34 fark­lı tür­den 233 bin çi­çe­ğin bu­lun­du­ğu çiçek bah­çe­si, masal dün­ya­sı, yü­rü­yüş yol­la­rı, eği­ti­ci doğal çocuk oyun ve eg­zer­siz alan­la­rı, te­ma­tik parkı ile ka­fe­ter­ya ve kent mo­bil­ya­la­rı bu­lun­du­ğu­nu söy­ler­ken, “Ay­rı­ca; şeh­ri­mi­zin simge ya­pı­la­rın­dan Ir­gan­dı Köp­rü­sü ve So­mun­cu Baba Fı­rı­nı, Ha­ci­vat-Ka­ra­göz, zü­ra­fa, sin­cap, kuğu gibi 20 fark­lı fi­gü­rün bu­lun­du­ğu te­ma­tik park da ço­cuk­la­rın göz­de­si ola­cak” diye ko­nuş­tu.
VİZYON PROJE
    TSYD Bursa Şube Baş­ka­nı Meh­met Ali Ek­mek­çi de or­ga­ni­zas­yo­na ev sa­hip­li­ği yapan Os­man­ga­zi Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Dün­dar’a te­şek­kür etti. Bursa’ya kıy­met­li bir ese­rin ka­zan­dı­rıl­dı­ğı­nı dile ge­ti­ren Ek­mek­çi, özel­lik­le çocuk ve genç­le­rin ener­ji­le­ri­ni ata­bi­le­ce­ği ala­nın şehre bir katma değer sağ­la­ya­ca­ğı­nı ifade eder­ken, “ Biz­ler TSYD üye­le­ri ola­rak Bursa’nın viz­yon pro­je­le­ri­ni ka­mu­ya ak­tar­ma nok­ta­sın­da çaba sarf edi­yo­ruz.
    Bu­ra­sı da Bursa için yeni bir ma­ce­ra. Di­le­riz bu son değil baş­lan­gıç olur ve diğer ça­lış­ma­lar için de teş­vik kay­na­ğı olur” açık­la­ma­sı­nı yaptı.


Anahtar Kelimeler: Bursa' yepyeni 'Macera'
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °